Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor leszbikus vagyok vagy biszexuális?
Nem tudom hogy most mi van velem, tetszettek palik, azt hiszem egybe szerelmes is voltam. De szexuálisan még egy sráccal sem voltam még, de lánnyal sem.
Barátnőm még nem volt, de a mai napig szerelmes vagyok egy lányba.
Srácokat néha megnézem. De a lányok azok jobban érdekelnek.
(Egyszer sem volt barátnőm)
Fogalmam sincs mi van velem.
Azt is nehéz bevallani magamnak, hogy szerelmes vagyok egy lányba.. A leszbikusságot szerintem nem tudnám feldolgozni.. (Homofób környezet miatt)
Van egy jó barátom (csak barát xD) aki azt mondta hogy szerinte leszbikus vagyok.. Nem tudom mi van velem. Rohadtul félek a tudattól hogy esetleg leszbikus vagyok és coming out-olnom kell..
Mit tegyek? Leszbikus vagyok? Vagy esetleg biszexuális? Kétségbe vagyok esve..
(Bocsánat ha össze vissza írtam..)
Hali!
Szinte teljesen ugyan ebben a helyzetben vagyok, egyszerűen nem tudom eldönteni. Bejönnek a fiúk, bejönnek a lányok, mikor melyik jobban. Kb tavaly mondtam magamra, hogy na akkor én biszex vagyok, mert vonz az azonos nem is, de aztán ez valahogy elnyomult bennem. Szerelmes lettem egy fiúba, az is elmúlt. Aztán nem is érdekelt már igazán az ellentétes nem, viszont az azonos iránti vonzalmam csak erősödött. Ma reggel döbbentem rá, hogy nekem egyébként tök mindegy fiú-e vagy lány az illető, csak társra leljünk egymásban :D
Családnak ehhez semmi köze. Ez a te szexulitásod, meg egyébként is, ha homofóbok, nem tetszik nekik a dolog, akkor szinte csak negativitásra számíthatsz. Persze ha majd lesz valakid, az feltűnik nekik, meg akarnak vele ismerkedni, viszont nem kötelességed minden szavukra ugrani. Az én szüleim is homofóbok, de sejtelmük sincs arról, hogy a kislányuk a lányokat is szereti :D A jövőben nem tervezem nekik elmondani. Ha viszont tényleg egy lány mellett szeretnél megállapodni évek múlva, akkor valamilyen szinten tudhatják, ennyi joguk mégis van. De a te életed, ne ők döntsenek arról hogy neked mi a jó :) Fogadd el magad és ne idegeskedj, le fog tisztulni idővel ;)
Remélem egy kicsit segítettem.
Szia! Először is nyugodj meg! Ne stresszelj rá:) Életem első és eddigi egyetlen szerelme egy lány volt, először nem vettem észre mi történik, majd mikor rájöttem eltaszítottam őt magamtól, és nem mertem beszélni erről senkinek... Azt hittem biszexuális vagyok, mert bulikban mindig én voltam az aki a legtöbb srácot vonzotta, csókolóztunk..., viszont ezek után a kis esetek után mindig ugy éreztem hogy ez nem helyes, meg mi francot csinálok én???
Gondold végig mit érzel amikor arra gondolsz hogy egy fiúval vagy ( de komolyan), vagy hogy képes lennél-e egy ágyban aludni vele össebújva... Ha tetszik a dolog akkor, valószínű biszex vagy. ( Személyes tapasztalat: eddig kétszer volt hogy fiú mellett kellett volna aludnom amikor ő átölelt, és a legszívesebben ott ugrottam volna ki az ablakon, és az lett a vége hogy külön ágyban aludtunk, viszont amikor amellett a lány mellett aludtam ez nem így történt )
Adj magadnak időt,és rá fogsz jönni. Aztán ha rájöttél, szép lassan vállald fel magad ahogy egyre magabiztosabb leszel :)
19/ leszbikus lány
ui: elég sokat kutakodtam a témában, ha kell segítség vagy csak beszélgetnél valakivel aki hasonló dolgon ment keresztül nyugodtan írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!