Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyenek voltak az eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek voltak az eddigi barátnőid?

Figyelt kérdés
Mennyire hasonlított a személyiségetek?

2018. nov. 16. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt akivel nagyon, volt akivel csak kicsit, volt akivel semennyire. De egyik sem befolyásolta a kapcsolat minőségét, hosszàt, sem a végkimenetelét.
2018. nov. 16. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első barátnőmmel vagyok már 3 éve.A nézeteink egyeznek,de a személyiségeink tűz és víz,gyakran szül ez veszekedést.De én így imadom:D
2018. nov. 16. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt olyan, akivel úgy jöttem össze, hogy teljesen ellentétek vagyunk, aztán időközben derült ki, hogy lelkileg mégis egyformák vagyunk, csak másképp cselekszünk az élet nagy dolgaiban. Nagyon szép kapcsolat volt, más miatt ért véget.
2018. nov. 16. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm sem volt xD

17/L/L

2018. nov. 17. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Most soroljam fel a közel 50 csajt, akivel kapcsolatom volt? Próbáltam ilyennel is, olyannal is. A feleségem pl merőben más, mint én. Annyiban hasonlítunk, hogy egyikünk sem megalkuvó típus, mindketten addig keresgéltünk, amíg megtaláltuk az igazit.
2018. nov. 17. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Miquel, tapasztalt gyakorizó létedre most elnézted a kategóriát/kulcsszavakat. ;)
2018. nov. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!