Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a munkatársamba, ilyenkor mit tegyek?
Ad jeleket de lehet csak félreértem. Nem szeretnék kezdeményezni mert félek hogy mi lesz.
Én nem adok neki jeleket.
Valahogy ki kell derítenem hogy mit szeretne, hogy milyen kapura játszik de fogalmam sincs hogy tegyem.
Valakinek valamilyen ötlet?
(Nem tudja hogy leszbikus vagyok.)
Normális válaszokat felpontozom!
Én 21/L/L
Ő 22/L
Beszélgess vele a pasikról
K.u.r.v.a egyszerű
Ha mesél az exeiről, vagy a jelenlegi pasiról, biztos lehetsz benne, hogy nem lukra játszik
Én is ezt csinálom :/
Mivel munkatárs így könnyebb a dolog abból a szempontból,hogy könnyebben kialakíthatsz vele beszélgetést és akár meló után el is hívhatod kávéra,sütire,forró csokira bármire.
Ha bejössz neki élni fog a lehetőséggel.Bár ha nem bi/leszbi akkor is elmehet azért ez még nem 100% ugye,de apróbb lépesekkel könnyebb rájönni a dolgokra :D
Viszont vmilyen szinten viszonoznod kell a jeleket,mert ha nem teszel semmit sem,akkor a jelelést felfogja adni,mert látja nem vagy rá vevő.
Egyébként milyen jeleket ad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!