Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok/nők, mi a véleményetek a péniszről?
Figyelt kérdés
Esztétikai szempontból, és úgy általánosságban is.2018. nov. 14. 03:53
1/11 anonim válasza:
1es. Ezt meg honnan veszed?
Pénisz: férfi nemi szerv, szaporító. Nem túl esztétikus, bár a női sem. (Mármint szerintem alapvetően a nemi szervek önmagukban olyan semmilyenek.)
2/11 anonim válasza:
Mert mint segédeszköz, a célnak megfelel, csak ne tartozzon hozzá férfi. :)
4/11 anonim válasza:
Semmi véleményem nincs róla. Nem az életem része,így nem is érdekel. Véleményezni is felesleges ezáltal
5/11 anonim válasza:
Szàmomra hànyingert keltô. Önmagàban olyan mint egy szörny xD bekerülhetne a Szörny Rt.-be :'D
Ha meg làtok hozzà egy (fèrfi) testet is akkor meg azon gondolkodom hogy vajon szegènynek mi baja van hogy az a valami ùgy kiàll a testèből :D
Termèszetellenes nekem...
6/11 anonim válasza:
Magával a pénisszel nincs bajom, a partnerem neme a lényeg.
7/11 anonim válasza:
Szerintem az emberi test alapvetően szép - a férfi test is.Csak nem izgat.
8/11 anonim válasza:
Őszintén, nekem hányingerem van tőle, de én nem utálni akarom a férfiakat.
9/11 anonim válasza:
5-ös természetellenes az, ami miatt megszülettél? Oké.
10/11 anonim válasza:
Nem ùgy èrtettem hogy tènylegesen termèszetellenes, hanem hogy nekem annak tűnik :D Undorìtò na...
Ès bocs, nem akarok apám farkàra gondolni mert elhányom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!