Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Számotokra mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra mennyire fontos a szex?

Figyelt kérdés

Úgy is feltehetném a kérdést, egyetértetek-e Maslow-val? Valóban egy alapvető szükséglet vagy egy magasabbrendű?

Maslow nyomán erre gondolok:

[link]

2018. okt. 17. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Fontos nekik, csak nem vallják be.
2018. okt. 17. 08:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyet. Ha éltèl már hosszútávú kapcsolatban akkor tudod hogy ez így van. Nem lesz mondjuk három vagy négy év után napi három szex, vagy nem az lesz hogy folyamatosan kívánod. Lenyugszotok. Szintet léptek. Lesz szex, nem azt mondom hogy nem, csak nem az lesz a legelső helyen.
2018. okt. 17. 08:26
 3/10 A kérdező kommentje:
#2: Nem éltem még hosszútávú kapcsolatban, de ha ez lenne a helyzet, sem értenék egyet Maslow-val. Az életnek, életbenmaradásnak nem egy nélkülözhetetlen eleme, mint az evés, ivás, alvás. Szex nélkül éveket ki lehet bírni, kaja nélkül nem igazán. Nyilván a szükségeleteinket a lehetőségeink is befolyásolják, más a helyzet, mikor egyedül él az ember és más,mikor egy párkapcsolatban. Már akinél. Mindenesetre, nálam eltérő a sorrend.
2018. okt. 17. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Nemhiába van utolsó helyen a szex. Nyílvánvalóan nem elengedhetetlen az életbenmaradáshoz, mint mondjuk az édesvíz, de azért is van ott mert szex nélkül nincs élet, kell a szaporodáshoz. De ha nem is a szaporodást nézzük, hisz nálunk nem az, akkoris egy bizonyos fajtája az önkifejezésnek. Ha szeretsz valakit, ez is egy szükségletté válik. Persze hogy elvagy nélküle, de ott kell lennie úgy gondolom.

Rossz gondolatmenetnek tartom, ha egy falat kenyèrhez méred a szükségességét.

2018. okt. 17. 09:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Éppen ebben találom a kivetnivalót, hogy az evéssel, stb-vel egy szinten szerepel a szex, ezért is hoztam fel példaként. Élni lehet nélküle, viszont nélküle nincs élet, azaz szaporodás, születés, ez igaz.

"Ha szeretsz valakit, ez is egy szükségletté válik." Ezt én is így gondolom, amíg egyedül vagyok, nem látom olyan fontosnak, de ha lenne, akit szeressek, akkor felértékelődne, mert örömet szeretnék okozni a másiknak, ilyesformán is kifejezve a szeretetemet. Viszont akkor ez már a piramisnak egy magasabb foka.

Talán a szex valahol egy alapvető és egy magasabbrendű szükséglet is egyben és mindketten erről beszélünk, csak az ábra nem érzékelteti ezt egyértelműen. Szerintem egy olyan szükséglet, amely alárendelhető másnak, a szeretetnek, szerelemnek, összetartozásnak.

2018. okt. 17. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Több mint egy éve vagyok a jelenlegi párommal, de még mindig megvan a napi többszöri szex mert imádom és nagyon nehezen vagyok meg nélküle
2018. okt. 17. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
3 éve élek párkapcsolatban,nekem a szex kulcsfontosságú.
2018. okt. 17. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég fontos, van amikor összeláncol bár ez nem mindig jó. Alapvető vagy magasabbrendű...hát nem a kajával meg az innivalóvel semmiképp nem tenném egy szintre. Meg a fontossága szerintem helyzetfüggő. Pl én ha szerelmes vagyok plusz van is lehetőségem vele szexelni. akkor jobban kívánom, úgymond jobban rá vagyok szorulva a szexre, de persze így is előbb halnék éhen, mint hogy abba pusztulnék bele hogy nem szexelhetek azzal akit szeretek. Meg amúgy akárkivel nem szeretek szexelni, nem vagyok ösztönlény mint egyesek, ezért sem tartom annyira alapvető szükségletnek.
2018. okt. 17. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos!
2018. okt. 17. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Élek halok érte. Egy veszekedős, viharos kapcsolatot el tudok képzelni, de egy olyat ahol nincs vagy csak nagyon ritkán van szex képtelen vagyok.

Nálam alapvető dolog hogy megértsük egymást az ágyban. Ha ez nem megy, nálam borul a kapcsolat.

19N

2018. okt. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!