Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek ismerkedni?
Na a tiéd még az egyel jobb verzió kérdező, én állandóan azokat a nyomorokat fogom ki, akik csak a szexről akarnának beszélni, pedig 100%, hogy nem kamu profil, én tök más témákat tolok be meg sztorizok, kérdezgetek és a felrakott képeimben sincs az ég világon semmi kihívó.
Azon már csak röhögök, mikor vadidegenek besérülnek, hogy totál nem érdekel ilyesmi egy vadidegentől.
Szeretek ismerkedni, csak nem tudok. Viszonylag könnyen el tudok kezdeni egy beszélgetést, de a folytatás nekem nagyon nehéz. Nehéz beszédtémát találni, amikor pedig már úgy érzem megvan, faképnél hagynak régi és új ismerősök egyaránt. Aztán idézhetném szóról szóra amit a kérdező írt. Unalmas mindig ugyanabba belekezdeni, mert nem érdekel és mindig ugyanaz a vége. Baromi régen nem találkoztam már a netről senkivel, de emlékeim szerint végig beszélgettem minden ilyen alkalmat. Még ha nem is lesz belőle semmi, legalább kaptam egy kellemes beszélgetést, nem csak semmitmondó betűket.
Bocsi lányok, a válasz megírása után néztem csak a kategóriát, de ha már megírtam, el is küldöm. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!