Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a leszbikus nőkre, hogy férjhez mennek, de mellette barátnőjük van?
Figyelt kérdés
Sok lehetőséget számításba vettem már. De nem tudok mit tenni a családom hányna tőlem ha megtudnák milyen vagyok, ráadásul mindenhol a homofób szöveget hallom.Én próbáltam elmondani, hogy mi ez de fel sem bírják fogni.Amikor célozgattam, hogy mi vagyok, azt mondta anyám, hogy öngyilkos lesz, meg legyek normális, mert úgysem lennék boldog sehogy.Mindenki b...nak hívna stb. Így inkább férjhez mennék egy rendesebb emberhez, mellette pedig viszonyom lehetne titokban egy nővel. Vajon meddig lehet ezt csinálni lebukás nélkül? Olvastam, hogy sok meleg egy életét leél így.2018. okt. 4. 17:58
11/15 anonim válasza:
10. Semmi nem lenne nekik jó. Csak nem bírják felfogni, hogy egy nő azért leszbikus mert a saját neméhez vonzódik. A melegeknek is előfordul, hogy megtetszik egy helyesebb nő vagy férfi az ellenkező neműekből. Tehát egy leszbikus nő ha férjhez is megy, mert lehet hogy egy helyes, férfival sem jut el addig, sem azért teszi, hogy az önmagukat csúnyának gondoló fiúk felesége legyen. :-D
12/15 anonim válasza:
Teljes mértékben egyet kell értenem a 7-es válaszolóval!
13/15 anonim válasza:
Te le tudnál feküdni egy férfival? Képes lennél hozzábujni? Nem lenne rossz érzés, ha egy szőrös férfi kar ölel át, és simogat?
14/15 he84 válasza:
Én is egyetértek a 7-es válaszolóval. És kérdező, ha a családod ilyen rosszul áll hozzá a nem heterókhoz, akkor ne foglalkozz velük és mielőbb próbálj meg minél messzebb élni tőlük, ám a lényeg az, hogy külön legyél tőlük! Kényszerből ne akarj összejönni miattuk férfival, ha neked ez nem megy. Ne verd át a leendő férfit a családod miatt! Ez a te életed, te tudod hogy a nőkhöz vonzódsz, akkor élj szabadon aszerint! Ráadásul szerencséd van, mert a nőknél a leszbikusságot és a biszexualitást könnyebben, többen elfogadják, mint a férfiaknál a melegséget és a biszexualitást. Nem ér ennyit a családod, nem az ő dolguk eldönteni ezt, hanem a te dolgod tőled függetlenül, ne akarj ennyire kényszeresen, elvárások alapján élni, mert az soha nem jó!
15/15 anonim válasza:
LESZBIKUSOKRA SEMENNYIRE!!! Fogjátok már fel,hogy leszbikus nő azért leezbikus mert nem hajlandó se együtt élni,se lefeküdni kannal.
Aki képes rá,hogy "kamuból" kanhoz megy, de amúgy a "nőket szereti" az biSZEXUÁLIS, homoromantikus személy. Akkor ha leszbikusnak gondolja magát.
A leszbikusság nem egy örökös cìm, vagy egy életforma amit ha egyszer rámragasztottak örökre az maradok. A leszbikusság egy meghatározás amin kívül esik a férjhezmenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!