Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, akiknek volt már hosszabb és rövidebb hajuk (kérdés lent)?
Tudom, hogy egyáltalán nem függvénye, mégis -tudjuk- erőteljesen él a sztereotípia, miszerint a rövid hajú nők leszbikusok, vagy legalábbis nagyobb eséllyel azok.
Őszintén; aki hosszú hajról rövidre váltott, utána könnyebbé vált a flörtölés?
Soha nem volt extrém rövid hajam, most épp növesztem és ha eljött az ideje, valami Pixie szerű, szőke frizurát vágatok (jelenleg félhosszú, sötétbarna/fekete).
Senki meg nem mondaná rólam, hogy szeretem a nőket.
Arra számítok, ha rövid hajam lesz sokkal jobban észrevesznek majd.
Tapasztalat?
Csomó heteró nőnek van ez a pixie haj, ami nem mellesleg szerintem irtó ocsmány és nagyon kevés embernek áll jól. Ha megnézed google-ban, mennyi sztárnak volt pl. ilyen haja, hát attól szinte egyiket sem nézném leszbikusnak.
Szóval nem feltétlen fognak ezért észrevenni. Sőt. Inkább így az egész stílusból, viselkedésből, kisugárzásból jöhet át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!