Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti a rövidebb, vagy a hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a rövidebb, vagy a hosszabb szeretkezést szeretitek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 12. 23:34
 1/10 RRR ***** válasza:
100%
Hangulat függő
2017. márc. 12. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy szaftos steak-et eszel akkor egyből bezúzod az arcodba, vagy kiélvezed hogy jót eszel?
2017. márc. 12. 23:38
 3/10 A kérdező kommentje:

#2:

én gyorsan eszek, nem nagyon időzök vele :) megszokás :)

szeretkezésben viszont szeretem kiélvezni, nem is maga az orgazmus a cél, sokszor csináltam úgy, hogy nem is mentem el (nem akartam lefáradni), csak kiélveztem minden pillanatát :)

sokaktól megkaptam már, hogy hülyeség elhúzni 1.5-2 órára, egy 15 perces menet számukra sokkal élvezetesebb (előjátékkal)

érdekelt, hogy ki mit preferál :)

24F

2017. márc. 12. 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Általában a hosszabbat, de van hogy engedem hogy szét keféljenek...
2017. márc. 13. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

a hosszabbat, fél óra a nagyon minimum, az 1-2 óra az igazi

negyed óra semmire nem elég, kár nekikezdeni

2017. márc. 13. 00:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
15-20 perc előjáték nélkül a 1,5 óra rengeteg nekem. Konkrétan unatkoznék szerintem. Egy ponton túl már nem élvezem csak elfáradok.
2017. márc. 13. 06:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Én a maximum fél órás, vad, szenvedélyes meneteket szeretem, azon túl már unalmas és fárasztó :D Inkább napi több, spontán, rövid szex, mint egy többórás menet.

20L

2017. márc. 13. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Változó, hangulatfüggő..

10 perc rövid, a 1.5 óra nekem már hosszú...

30-40 percet preferálom a legjobban, de nyilván nem mérem az időt :D

2017. márc. 15. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez abszolút hangulatfüggő. Ha rég nem találkoztunk, akkor szeretem ha nekemesik, és hamar kész vagyunk, vagy ha fáradt vagyok. Ha kipihent, meg sűrűn sikerül találkozni, akkor jobb a minőségi, hosszabb. De a kettő nem zárja ki egymást, van, hogy egy gyorsmenet után lesz egy finom, kényeztetős, hosszú szeretkezés is.
2017. márc. 30. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:

A hosszúakat szeretem! Több óra akár

L

2017. márc. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!