Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért szeretitek simizni/markolászni a lányok hátsóját?
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 20:29
2/8 anonim válasza:
Lány vagyok de had válaszoljak!
Ez nekem is izgató szóval ha nem csinálja akkor megkérem rá
Ezért markolássza és simogatja :)
L
3/8 anonim válasza:
Én is lány vagyok és nekem is jól esik, főleg most, hogy szép formás :)
4/8 anonim válasza:
Én simogatni azért szoktam, hogy gyengéd érzéseket fejezzek ki. Mint például vonzalom, szexuális vágy, a szépsége előtti hódolat,szeretet. Kellemes érzést akarok okozni , hogy tudja mit érzek.
Markolászni pedig a szex hevében. Nemtudom miért.
5/8 anonim válasza:
Mert a feneked a gyengém by Dead Money.
Hm, mert imádom a kerek, gömbölyű formákat, az állagát, hogy feszes és mégis puha, jó alaposan megmarkolható, hogy berezonál, ahogy rásózok erősen és amikor jár, akkor picit külön életet él. :D
6/8 anonim válasza:
fenék párti vagyok, nagyon izgat, főleg ha ő is akarja és nyomja a kezembe, pucsít nekem :P
24F
8/8 anonim válasza:
Mert jó érzés! Ha szép, formás, izmos, jó ránézni és még jobb megsimogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!