Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha utálom, hogy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utálom, hogy leszbikus vagyok akkor nem is vagyok az?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy valamiféle mentális rendellenességem van. Mert gondolom ha leszbikus lennék akkor ismerkednék, elfogadnám magamat. De gondolom van olyan pszichés baj amivel valaki ezt érzi nem? Mert az jobb lenne ha valami lelki gondtól érezném ezt és megtudnék gyógyulni.
2018. szept. 17. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
De az vagy
2018. szept. 17. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy belül ellenállsz az még nem jelenti egyenesen azt, hogy nem vagy az. Miféle mentális rendellenességre gondolsz? Mit érzel pontosan?
2018. szept. 17. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Az vagy :D ;)
2018. szept. 17. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez kényszergondolat. Elkezdtem vonzódni nőkhöz, de lehet, hogy ez rajongás, csak megijedtem ettől és azért érzem, azt hogy szerelem. Felizgulok nőkre, de miután elmegyek eszembe jut, hogy sohasem csinálnék semmit velük. Kiskamaszként azt éreztem, hogy inkább lánnyal szeretnék járni. De férfival akarok élni. Szóval nem tudom, ez mi lehet? Egyébként nem vagyok homofób mert az elfojtott melegek azok. Tehát ezért sem lehetek az. Volt szexuális élményem fiúval azután is azt éreztem, hogy homoszexuális vagyok. Meg valamikor közben nőkre gondolok, de ez lehet attól van mert bebeszélem magamnak.
2018. szept. 17. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Homofób a környezeted?
2018. szept. 17. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha érzelmileg nem tudsz kötődni férfiakhoz csak nőkhöz, akkor leszbikus vagy. Minden más maximum ellenállás a saját lényednek, akkor is ha 100 pasival szexelsz vagy együtt élsz vele.
2018. szept. 18. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!