Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bevallottam magamnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam magamnak, hogy leszbikus vagyok viszont barátom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet hogy első olvasásra hihetetlennek tűnik, de az vagyok nem biszex. Viszont a barátomat szeretem, persze nem szerelemmel, de ez is erős érzés, mert ő nagyon szeret, rendes, kedves. Csak az a baj, hogy nagyon előjött a homoszexuális érzésem,amit eddig elnyomtam magamban. De én szeretnék gyereket, és úgy érzem talán ő az egyetlen férfi, akivel lehet, hogy tudnék élni. Meg ha gyerekem lenne úgyis a nevelésére koncentrálnék. Nyilván tudom hogy a szerelmet, meg az igazi vonzalmat egy nővel tudnám megélni, de mégis azt érzem, hogy a barátommal kellene maradnom. Mert egyébként viszonzott szerelmem úgysem lenne, tehát nem csalnám meg. Meg a családom, környezetem sem fogadna el, totál egyedül maradnék.
2018. szept. 17. 08:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Csak képzeld ez a szitut fordítva. Ha szerelmes lennél a párodba, de ő ezt nem viszonozná, sőt, homoszexuális lenne, nem vonzódna hozzád és csak azért lenne veled, mert kedves vagy és lehet tőled gyereke, akarnál tudni róla? Becsapva éreznéd magad?

Amúgy meg most lehet, hogy kényelmes ez a kapcsolat, de valójában nagyon sok hiányt fogsz így megélni, és ha nem most, akkor évek múlva fogod azt érezni, hogy ez téged nem tesz boldoggá.

2018. szept. 17. 09:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Én szeretem valamennyire mint egy jó barátot, és letudok feküdni vele. Meg valamennyire boldog is vagyok, csak a nők iránti érzéseim miatt nem teljesen. Persze belül tudom, hogy nem jó hogy ilyen vagyok, de már nem tudok mit csinálni vele.Mert heteró szeretnék lenni. De ha elmondom neki az utolsó esélyem is elmegy attól hogy rendes életem,gyerekem legyen. Így meg ha megpróbálnám, és mégsem menne, elválhatunk de lenne egy gyerekem akkor boldogabb lennék. Más férfival lehet el sem tudnék eddig jutni.
2018. szept. 17. 09:30
 3/20 anonim ***** válasza:

uhh èrdekes helyzet..nos nèzzuk..

Mi tortènne ha a fiuval maradnàl? 1. hazugsàgban èlnètek a rèszedröl egy szinjàtèk lenne ez az egèsz szerelmesdi.. ha eltitkolod nyomni fogja a lelked gondolom... mellesleg szerintem ez nem fair hogy amig a fiu csak teged szeret te nokrol abrandozol..

2. Ha egyutt is lennètek biztosan benned lenne a vàgy , a kèsztetès hogy novel legyèl egyutt .. vajon meddig birnàd ki ezt a kisèrtèst ?

3 . Boldog tudnàl lenni egy olyan kapcsolatban Ami 1 hazugsàgra èpül?

Na ès milenne ha elmondanàd az igazat a fiunak ?

1. Biztosan rosszul esne neki , de igy oszinten megtudnàtok beszelni a tovabbiakat .. esetleg ha szakitas a vege akkor is kevesebb fàjdalom bànkodassal jàrhat szàmotokra mint egy eleten keresztul valo hazudozàs "

2 Megkaphatnàd azt amire igazàn vàgysz as èletben ès megèlhetnèd az igazi szerelmet..szexualitast..

3. Szembekène nèzned azzal h a tarsadalom , csalad ezek utan h tekint rad.

A dontes a te kezedben van.. szerintem csinald ugy hogy a legkevèsbè legyen fajdalmas a baratodnak... es legyen a legjobb neked ! sok sikert

2018. szept. 17. 09:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem lépnék félre. Egyszer próbáltam női társkeresőzni még régen, de nem nekem való. Mivel nem ismerek ilyen nőket, ezért lehetőségem sincs félrelépni, meg viszonzott szerelemre. Tehát úgy beletörődtem, hogy nekem ez jutott, és azt gondolom, hogy ez a szeretet amit a barátom iránt érzek is egy erős érzelem. Meg azt is tudom, hogy nincs meg bennem az a valódi vágy, de tényleg törődik velem, a szexben sem erőltet semmit, nem hiszem, hogy egy nő tudna így szeretni. Mert hiába vannak ezek az érzéseim a nők iránt, valahogy azt érzem társkeresős tapasztalataimból két nőnek már az ismerkedése sem egyszerű, meg kiszámíthatatlanok.
2018. szept. 17. 10:01
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Keress a témában kompetens pszichológust, mert amíg "heteró szeretnél lenni", és belső küzdelmeid vannak, addig nem jutsz előrébb ebben a helyzetben. Önmagadban kellene először rendet tenned.
2018. szept. 17. 10:04
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
onzo vagy. neki szerinted nem lenne elcseszve az elete, mikor majd 40 evesen megiscsak elfogadod magad es elmondod neki, h 20 evig hazudtal mindenbe? meg szerinted mennyire lesz jo a szexualis eletetek? te nem fogsz kezdemenyezni, es egy ido utan faraszto is lesz neked, amit o erezni fog. az, h mikor lepsz felre az meg csak idok kerdese, ahogy telni fognak az evek ugy fogsz megbaratkozni a gondolattal. a szexualitasod es annak elfogadasat magadba kell rendezned, akar szaksegitseggel is, de a parodnak mindenkeppen egyenesen elkene mondanod, h mi a helyzet. tudod, ha annyira szeretned nem hiszem, h ennyire at tudnad vagni. azert ez meg most elmegy, de o eveket fog rad pazarolni a draga odejebol, csak, h neked kenyelmes legyen, szerintem ez onzoseg es gyavasag is.
2018. szept. 17. 10:37
 7/20 anonim ***** válasza:

Legyen benned annyi gerinc, hogy elmondod neki! Ennyit megérdemel! Hogy tarthatsz valakit évekig hazugságban a saját önzésed miatt? Ez gusztustalan!

Nem az a baj, hogy homo vagy, hanem az, hogy egy másik embert hülyítesz és képes lennél neki gyereket szülni is egy hazugságba. Ez elképesztően megalázó ránézve!

Igen, ha elmondod vége. Igen, egyedül maradsz. Igen, nem lesz tőle gyereked. Igen fel kell vállalni a család előtt. Igen, szar lesz. Aztán megkönnyebbülsz idővel. Aztán túlleszel rajta. Aztán idővel tudsz majd keresni magad mellé egy nőt, akivel talán nem kell hazugságban élned. Mindez idő és némi szenvedés tárgya. De érdemes belevágni és inkább az egyenes utat járni, mint a csalfa, kacifántos kerülőutat, ahol mindenkit átvágsz és netán a később születendő gyermek életét is kiteszed egy ilyesminek. Mert ennek nem hosszú házasság lenne a vége, hanem csonka család. Gondolkodj logikusan.

2018. szept. 17. 11:34
 8/20 A kérdező kommentje:

Már annak is örülnék ha ezeket az érzéseket eltudnám nyomni. Egyébként szoktam kezdeményezni a szexet, mert én nem utálom csak nem érzem azt a nagy vágyat. Két lehetőségem van 1. hogy megpróbálom azt az életet élni ami normális, és ha nem megy szakítok, meg lenne egy gyerekem. Ezt szeretném elérni még ha egyedülálló anya leszek is. Mert egy gyerek boldogság egy nő számára.

2. Elkezdek nőkkel ismerkedni pl. a neten ami nehéz, és lehet sohasem lenne társam. Plusz fel kellene itthon vállalnom, hogy milyen vagyok. Amitől a szüleim kikészülnének. Van egy viszonylag normális munkám. Itt semmiképpen nem tudnék ismerkedni. Mit csinálnék? Mondjak fel, és költözzek Pestre ahol másokkal kellene laknom, hogy kijöjjek a fizumból. De a társ megtalálásra ez sem garancia.

2018. szept. 17. 11:41
 9/20 anonim ***** válasza:
95%

"1. hogy megpróbálom azt az életet élni ami normális, és ha nem megy szakítok, meg lenne egy gyerekem. Ezt szeretném elérni még ha egyedülálló anya leszek is. Mert egy gyerek boldogság egy nő számára."

Hogy lehet valaki ilyen szinten önző?! Csak a te boldogságod a számít? A másik fél boldogsága, akitől a gyerek van, az nem számít? A gyerek boldogsága és hogy egy rendes családban nőjön fel az nem számít, csak te babázhass, mert épp olyanod van?

Az ilyen nők a leggusztustalanabb, leggerinctelenebb fajtából vannak.

Nézz magadba! Ha valóban ezt akarod, úgyse tudunk lebeszélni, de ez maga a hazugság teteje és nem csak 1, de mindjárt legalább 3 ember lesz boldogtalan miattad.

A második lehetőségnél nincs ugyan garancia semmire, de legalább csak a saját életedet befolyásolod vele. Ki a francot érdekel, hogy otthon mit szólnak? Nekik kell megfelelni? Ők élik az életedet? Lehet, hogy egy ilyen óriási váltás kéne, hogy helyrebillenjenek a dolgok az életedben. Egyszer legyél bátor és ne gyáván, hazugságban éld az életed! Hálás leszel magadnak érte!

Ja és jó eséllyel lemondhatsz a gyerekvállalásról is egyúttal. Kivéve ha valami idegennel összefekszel e célból. Ilyen is van... de még ez is tisztább, ha nyílt lapokkal csinálod.

2018. szept. 17. 11:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom elképzelhető, hogy lelehet élni szeretettel egy életet. Régen a melegek megházasodtak, és ha olyan helyen él pl. falu kísértésbe sem eshet, mert ott nincsenek melegek. A kapcsolatok régen sem szerelemből köttetek. De lehet belekezdene a leszbikus kapcsolatokba, és az sem adna több örömet neki, mint ez a fiú akit szeret. Ismerek leszbikus nőt ő sem tűnik nekem boldognak hiába vállalta fel magát.
2018. szept. 17. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!