Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus, biszex, vagy heteró?
Az unokatesómról van szó. Elmondta nekem azt a titkát, hogy ő egészen addig azt érezte, hogy a nőkhöz vonzódik amíg rájött hogy a többség nem ilyen. Ekkor erőszakkal a fiúkat kezdte el nézni, de azt mondja hogy nem boldog a kapcsolataiban. Mert igazi vonzalmat nem érez csak erősen szereti őket. Nem is volt ilyen hosszú kapcsolata, soha nem volt élettársa. Meg igazán egy fiúval kapcsolatban sem mert kezdeményezni, csak belesodródott, megakart felelni.
Lelkileg nagyon rosszul van. De nem tudom hogy segíthetnék neki. Azt sem tudom mi lehet a baj? Lehet hogy heteró csak nem találja a megfelelő férfit? Vagy biszex? De akkor meg valamelyik férfival tovább kellett volna bírnia. Vagy leszbikus lenne mert nekem azok az érzések furák. Nem tudom mit tanácsoljak neki, mert nem volt nővel kapcsolata. Vagy segítsek neki pasikkal összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!