Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus, biszex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus, biszex, vagy heteró?

Figyelt kérdés

Az unokatesómról van szó. Elmondta nekem azt a titkát, hogy ő egészen addig azt érezte, hogy a nőkhöz vonzódik amíg rájött hogy a többség nem ilyen. Ekkor erőszakkal a fiúkat kezdte el nézni, de azt mondja hogy nem boldog a kapcsolataiban. Mert igazi vonzalmat nem érez csak erősen szereti őket. Nem is volt ilyen hosszú kapcsolata, soha nem volt élettársa. Meg igazán egy fiúval kapcsolatban sem mert kezdeményezni, csak belesodródott, megakart felelni.

Lelkileg nagyon rosszul van. De nem tudom hogy segíthetnék neki. Azt sem tudom mi lehet a baj? Lehet hogy heteró csak nem találja a megfelelő férfit? Vagy biszex? De akkor meg valamelyik férfival tovább kellett volna bírnia. Vagy leszbikus lenne mert nekem azok az érzések furák. Nem tudom mit tanácsoljak neki, mert nem volt nővel kapcsolata. Vagy segítsek neki pasikkal összejönni.

2018. szept. 16. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
leszbikus. az, h van ami bejon neki fiuvam az edes keves, van olyan meleg aki kiprobalna lannyal, megsem elbezi teljes mertekben. de ez alapjan meg csak biszex sem, mert akkor tenylegesen elvezne a szexet ferfiakkal. sajnos homoromantikus es a sajat erdekeben ezt el kell fogadnia es feldolgoznia, ha boldog es kiegyensulyozott akar lenni hosszutavon. fel is kell vallalni, kulonben szinten boldogtalan lesz. ebbe segits neki inkabb szerintem, h elfogadja magat es nyisson a lanyok fele a fiuk helystt
2018. szept. 17. 19:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, és párt hogy fog találni magának? Beregisztráltunk egy társkeresőre, és azt veszem észre, hogy a leszbikusoknak nem tetszik aki ilyen. Szerintem el sem hiszik, hogy az.Ha tényleg az egyáltalán. A biszexek többsége meg szexkapcsolatot keres, család mellett. Ilyenbe meg úgysem menne bele.
2018. szept. 18. 09:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Leginkább leszbikus.
2018. szept. 18. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
h erted, h nem tetszik aki ilyen? milyen o?
2018. szept. 18. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!