Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt tinderen, én is lány vagyok. Nagyon jól összhangot találtunk kb egésznap tudtunk beszélgetni így aztán találkoztunk is kb 1 hónap után. Az első találkozón már majdnem úgy viselkedtünk mint egy pár. Megfogta a kezem, ölelgetett végig.. Csók nem volt még de az sem rajta múlott. Szóval nagyon jól éreztük magunkat. Aztán hetente találkozgattunk.. A kémia is nagyon működött közöttünk így az első találkozás után egy hónappal összejöttünk. Jó is volt minden egy ideig.. De az utóbbi időben teljesen megváltozott..amikor beszélünk akkor is egyre kevesebb olyan gesztusa van ami azt mutatná, hogy szeret. Most is írtam hogy jó lenne ha itt lennél és hozzám bújna de semmi válasz csak felső egy másik témát.Találkozások alkalmával is már alig ér hozzám, ölelés is alig, csók sem, nem bújik semmi.. Ha meglátom fogni a kezét akkor ne fogják mert melege van és izzad, ölelésnél ugyanez..Próbáltam megbeszélni vele de annyi a válasz hogy ilyen időszaka van, majd elmúlik de attól még szeret.. Csak engem ez egyre jobban zavar érthető okokból.. Van értelme ennek a kapcsolatnak? Vagy tudok én bármit tenni azért hogy jobb legyen? Ti mit tennétek?2018. szept. 12. 09:32
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért kijavít a telefon.
2018. szept. 12. 09:35
2/6 anonim válasza:
Adj neki még egy kis időt, lehet a családjával van valami gondja vagy hasonló. Ha viszont továbbra sem változik akkor szerintem itt már nincs más lehetőség csak a külön utak, mert így nem lehet élni.
3/6 anonim válasza:
Tipikus szakítást akarok provokálni, de gyáva vagyok hozzá viselkedés.
Ha valami baja van, akkor mondja el és keressetek megoldást vagy ez így felejtős.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is csak gyáva szakítani. Lépj ki,felesleges ha nem akarja megbeszélni sem.
5/6 anonim válasza:
Gerinctelen, beszari viselkedés. Állítsd kész tények elé. Ha csak süketel, hagy ott a fenébe.
6/6 anonim válasza:
Ha hamarosan (1-2hét)nem változik (és beszélni sem akar rólla) akkor valóban szakitani akar de gyáva hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!