Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létezik kamuheteroság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik kamuheteroság?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésben szerepelt már ez a kifejezés (nem saját szerzemény :-)

A kérdésem az lenne, hogy van egy csajszi ismerősöm, miközben arról beszélt, hogy mennyire nem jönnek be nekik a leszbik, meg, hogy őt soha, sehol nem érdeklik a nők, áthúzta a hüvelykujjára a gyűrűt (ami, mint tudjuk a leszbik jelképe)... ez szerintetek egy jelzés volt részéről, véletlen, vagy a tudattalanja működött...

2018. szept. 7. 16:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És egy felnőtt, érett nő is gondolkodhat így? Ő sem vállalja fel? Azt mondja gyönyörű vagyok, jó hozzámérni, az édese vagyok.... de ő a pasikat szereti... Miii van akkor???
2018. szept. 9. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Az utolsó kapcsolatomban -egy férfival- nagyon boldog voltam. Azt mondtam, ha nem ő lesz a férjem, akkor nem akarok mást. Nem így lett és talán pont ez a csalódás erősítette fel bennem a nők iránti vonzalmamat ismét.

10-es, azért az életben rengeteg olyan dolog van, ami természetellenes és mégis jelen van.

2018. szept. 9. 17:51
 13/20 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm a válaszod, az én esetemben vajon mi van ?
2018. szept. 9. 18:12
 14/20 bulgur válasza:
Nagyon sok kamuheteroság van.Nagyon sok nő él családban akiknek a csalási történetei mind leszbikus kapcsolat.De Ők ezt tudják.De aki nem tudja vagy nem képes felismerni,kimondani magának még ennél is több.
2018. szept. 13. 14:17
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.... vajon olyan is van, aki saját maga előtt sem meri bevallani?
2018. szept. 13. 17:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Miiii? Tudatalatt leszbi? Már ilyen is van??? :-o

Olyan NEM LÉTEZIK, hogy vki felnőtt létére ne tudja saját magáról, hogy leszbikus/meleg! Olyan létezik, hogy mindenki előtt titkolja, meg úgy tesz, mintha hetero lenne, de tudni akkor is tudja, hogy ki tetszik neki! Ezt azért legkésőbb kamaszkorában mindenki észreveszi, max. talán akkor nem, ha mindenkitől elzárva él egy barlangban és életében nem lát se nőt, se férfit... Sajnos ez a buta tévhit mégis masszívan tartja magát.

Kérdező, szomorú, de ez a nő szerintem csak játszadozik veled. Élvezi, hogy odavagy érte. Ha jót akarsz magadnak, állítsd le és keress valakit, aki tényleg téged akar.

2018. szept. 23. 17:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, miből gondolod, hogy játszadozik,játszadozni akar?
2018. szept. 23. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Abból, hogy a pasikat szereti, ugyanakkor meg az édese vagy... a kettő közül valamelyiket nem gondolja komolyan. Gyanús, hogy az utóbbit.
2018. szept. 24. 00:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem. De kényszerleszbiség létezik. Aki nem találna magának rendes faszit, az elmegy inkább leszbinek (persze ehhez kell eleve egy biszexuális beállítódás).
2018. okt. 11. 21:36
 20/20 A kérdező kommentje:
utolsó, ez idiótaság... és pasiként, hagyd a hülyeségeid, mert nem ismered a nők lelkét...
2018. okt. 12. 03:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!