Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt?
Figyelt kérdés
Álltalában ha tetszik valaki és megpróbálok közeledni felé (kedveskedek, bókolok neki) akkor rendszerint az lesz a vége, hogy nagyon jó barátnöként tekint rám, de sosem az, hogy velem akarna lenni, mint növel.
150 cm vagyok. talán e-miatt gondolnak inkább cukinak mintsem vonzónak?
20/L/L
2018. aug. 27. 20:29
1/10 anonim válasza:
Ez általában hetero nőkkel kapcsolatban történik így :D Biztos hogy jó embereknél próbálkozol?
18/L/L
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, a hetero nöknél ez nagyon gyakori. :-P
De a leszbikus/biszex nökkel is így járok, ezért gondolom, hogy valamit nem csinálok jól?
2018. aug. 27. 22:08
4/10 A kérdező kommentje:
Leginkább élöben próbálkozom. A személyes kapcsolatok híve vagyok, és valahogy nem igazán tudok mit kezdeni a netes csevelyekkel.
2018. aug. 28. 15:25
5/10 anonim válasza:
Jujj én is ugyan ebben a cipőben járok 😂
6/10 anonim válasza:
Én sem találok senki normálisnak mondhatót .... 16/L/L
7/10 anonim válasza:
Aki gondolja, írhat nyugodtan:) 17/l/l
9/10 anonim válasza:
Aki szeretne az nekem is írhat
19/L/L
10/10 anonim válasza:
Aki gondolja nekem is írhat :)
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!