Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az álom nő számodra?
Kedves lázadó és néha vad
Meg legyen szép és nőies
Kb 20 éves legyen
Akkor te nyilván pasi lehetsz...
Sejtettem
Nőies,az alkata gömbölyded,de nem kövér,hanem arányosan husis,a bőre pedig fehér,világos szeme van és szép,ápolt,puha haja.Számomra az arc egyedisége és szépsége fontosabb az alaknál,de az összkép a leglényegesebb.Legyen intelligens és a világra nyitott,szeresse a művészetet,a szabad,kalandvágyó,kellően rebellis,csípős humorú jellemek vonzanak.Tudjon gyengéd,kedves és pajkos is lenni,tudjon dominálni és alávetni magát.
De a legfontosabb:Legyen egyéniség,megismételhetetlen.Számomra ilyen az álomnő.
Érzelmes,ki is meri mutatni az érzelmeit, értelmes, intelligens, nyitott, társasági ember, vannak barátai. Meg tud nevettetni, felszabadult tudok mellette lenni, lelkileg támogat ha kell, szenvedélyes, isteni vele a szex, és a csók is, ugyanakkor nyugalmat is ad.
Külsőre fiús, nagyon sötét hajú, barna szemű, magasságra +2-10 centivel nagyobb (158 vagyok) és azért legyen rajta egy kis husi meg izom is 😉
Nőies,hosszabb hajú,zöld szemű,kedves arc,bájos mosoly,gödröcskés (tudjátok,olyan ami mosoly közben jelenik meg az arcon). Alkatra nem deszka,de nem is duci,hanem olyan akin van mit fogni:).
Az öltözet mindegy,a lényeg és a legfontosabb,hogy jól érezze magát abban amit épp visel:).De nagyon vadító számomra egy szexi ruha+ magassarkú vagy esetleg (otthon huncutkodás előtt) csak egy combfix+hosszított ing vagy póló és magassarkú. (Na oké,kicsit elkalandoztam:))) )
Belsőre empatikus,magabiztos,érzékeny,legyen vad,de ugyanakkor tudjon gyengéd is lenni,szenvedélyes,huncut,humoros,bújós,romantikus,kezdeményező,őszinte,hűséges,játékos,bolondos,szeressen utazni,szeresse,ha fotózzák (ugyanis imádok fotózni:)) )
,tudjon önmaga lenni,legyen elnéző,türelmes,mert állandóan a kedvében akarok járni annak akit szeretek,azt akarom,hogy boldog legyen mellettem:).
18-40 év közötti legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!