Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fordul elő álmodban, hogy azonos neműekkel fekszel le?
Én gyakrabban álmodom azt, hogy lányokkal vagyok, de ennek nem tulajdonítottam túl nagy jelentősséget. Azonban mostanában volt egy olyan álmom, amiben kidobott egy boltból az eladónő, mert egy jó barátnőmel nevetgéltünk és felháborítónak tartotta ezt, mert "látszik rajtunk, hogy együtt vagyunk". A barátnőm jót röhögött ezen én viszont nagyon elszégyeltem magam.
Semmilyen szexuális jellegő dolgot nem álmodtam vele, de ezt nem tudom hova tenni. Csak haverok vagyunk. Másnak is szoktak ilyesmi álmai lenni?

én néha azt álmodom, hogy pasi vagyok :D
és volt olyan is, hogy lefeküdtem egy csajjal :D
de mindig amikor kezd érdekes lemni, akkor felébredek

Ohh, ha ilyen jellegű álmaim vannak, akkor kizárólag lányokkal vannak, nem tudom miért, pedig egyébként bi vagyok, de igazából nem bánom, mert így legalább miközben álmodom, megélhetem valamennyire. Ilyenkor van minden, csók, szex, általában kellemesen ébredek. :)
18/L

Én pont az ilyen álmaim miatt kezdtem gyanakodni arra, hogy biszex vagyok. 16 évesen volt először leszbikus álmom. Nem foglalkoztam vele, mert utána összejöttem egy sráccal - akivel nem is ment a kapcsolatom. Miután dobtam, megszaporodtak a leszbi álmaim. 2 évembe telt, míg rájöttem az üzenetükre...
19L

Voltál néha. Mostanában nem nagyon. Énis így jöttem rá.
Azt álmodtam, hogy meg csókolom az egyik ismerösömet (lány).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!