Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexek miért olyan levakarhatatlanok? Hogy szabaduljak meg ettől a nőtől?
2-szer találkoztam egy nővel, aztán felhívott magához,és kiderült, hogy igazából pasija van és 3-asozni akartak! Erről egy szót sem szólt nekem, de végülis mindegy,otthagytam őket. Viszont azóta folyamtosan zaklat, hívogat,még a munkahelyemre is eljött...Egyszerűen nem érti meg, hogy nincs miről beszélnünk,és amúgy sem tudom,hogy képzeli,ha kibékülnénk,és egyáltalán minek. De ez odaáig fajult,hogy még a pasi is írogat nekem, ráadásul elég durva hangnemben. Hogy kéne lekoptatnom őket? Vagy menjek a rendőrségre?
L/N
Szerintem fenyegesd meg a rendőrséggel,akkor majd visszavesz a pofájából.De tényleg nem kéne általánosítgatnod.
18/bi/l
Leszbikus vagyok. De tényleg nem kellene általánosítani. Ismerek levakarhatatlan leszbikust is.
Szerintem is fenyegesd meg és tiltsd le.
Mondd neki hogy szopjon lovat! Attól megnyugszik!😆
N/ hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!