Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus párok! Mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus párok! Mennyi idő után és hány évesen költöztetek össze?

Figyelt kérdés

Én szeretném, a párom még nem. Lakás lenne, de pénz az nem túl sok, az életünket még csak most kezdjük építgetni mindketten, elég képlékeny minden. Viszont én szeretnék vele élni már.

23 és 25 évesek vagyunk

2018. aug. 13. 00:55
 1/3 anonim ***** válasza:

29 és 34 évesek voltunk, 2 éve voltunk együtt.

Ha a barátnőd nem akar lépni nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha csak a pénz miatt aggódik hívd fel rá a figyelmét, hogy kettőtök fizetése több mintha külön-külön élnétek, dupla pénzre lesz fele annyi költségetek, 2 helyett csak 1 lakbér,1 rezsi.

2018. aug. 13. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Mi 20 és 24 évesen költöztünk össze. 3 hónapja ismertük egymást.

Elválasztott az egész ország.

Még iskolába jártam. Ő már dolgozott.

Suli után délutánonként vállaltam alkalmi munkákat, plusz a jó átlagomért ösztöndíjat kaptam.

Én még nem akartam összeköltözni, korainak tartottam. De az sem mehetett tovább, hogy havonta 1x találkozunk. Ez azért egy friss kapcsolatban bizonytalanná tehet sokmindent.

Ígyhát kerestünk egy kis garzont,alacsony rezsivel.

Ott, ahol tudtam folytatni a tanulmányaimat.

Nem volt könnyű kiszakadni az otthoni komfortból. Nyilván segítettem otthon a szüleimnek is, de a garzonban egyedül rám maradt minden,míg a párom dolgozott. Főzni, mosni, takarítani, minden be legyen fizetve, be legyen vásárolva, suliba teljesítsek 4,6-os átlagon felül stb stb.

Tudtuk, hogy nehéz idők lesznek. De egyik akadályt vettük a másik után.

Mára minden megoldódott! Kitartottunk, segítettük egymást, stabil munkahelyünk van.

Most az esküvőnkre készülünk :)

26L/L

2018. aug. 17. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző barátnőmmel 28 és 31 évesen, 1 év után és 6 évig éltünk együtt. A jelenlegi párommal 38 és 32 évesen, 1,5 év után és 3 hónapja élünk együtt.
2018. aug. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!