Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiúsabb" Leszbikusok, nektek milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 21:17
1/4 anonim válasza:
Az ilyen se nem fiús, se nem lányos lányok
2/4 anonim válasza:
Hát nem a nőies lányok, de nem is a teljesen fiús lányok hanem inkább úgy mondanám, hogy a lazább stílust viselő lányok, inkább legyen hosszabb a haja. De ha rövid az sem baj. De persze a belső is meghatározó az meg eprsze alap, hogy legyen kedves, hűséges legyen humora, törődő, megértő... Egyébként azt vettem észre, hogy mostanában nekünk fiúsabb lányoknak sokkal nehezebb lányosabb párt találnunk, mert valahogy, most nem ez a stílus jön be a lányosabb lányoknak.
3/4 anonim válasza:
Az én barátnőm is elég fiús, én meg inkább úgy jellemezném magam, hogy átlagos. Hosszú hajam van, nőiesnek számítok, viszont nem sminkelem magam és nem hordok szoknyát vagy magassarkút. Az a fajta vagyok, akiről nem lehet megmondani, hogy érdekelheti a saját neme.
4/4 MaryRead válasza:
Lányosak. Nem kell, hogy nagyon Barbi babás legyen, sőt! De azért legalább felhosszú legyen a haja. Amúgy mindegy, amíg ápolt és ad magára. Nem tudom, személy szerint én furcsán érezném magam egy másik butch-al. 😊
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!