Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valóban ilyen kevesen vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen kevesen vagyunk vagy miért nem vagytok fent tinderen?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy ilyen kevesen vagyunk. Mi az oka annak, hogy nem tindereztek? A társkeresők sem jobbak itt mindenki képpel van fent.
2018. aug. 1. 16:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Itt is lehet(ne) ismerkedni, de az Instagramon is van jópár leszbikus oldal, csoport, ahol lehet ismerkedni.

Én ott próbálkozom lassan 2 hónapja, de eddig semmi.

Nem adom fel egyhamar!

L/L

2018. aug. 1. 18:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Elmondanám hogy sem a gimiben, sem az egyetemen nem ismertem senkit aki a nőkhöz vonzódna, még biszexet sem. Szóval a személyes ismerkedés enyhén nehézkes.
2018. aug. 1. 19:06
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Tinderen lévők többsége csak szexet akar.
2018. aug. 2. 10:55
 14/25 A kérdező kommentje:
És hol vannak azok a nők akik kapcsolatot szeretnének?
2018. aug. 2. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Pl én kapcsolatot szeretnék és itt szoktam ismerkedni csak
2018. aug. 2. 16:02
 16/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt nem értem miért jó itt ismerkedni amikor nyilvánvalóbb hogy a többség aki ír az férfi nem nő? Ráadásul egy képet sem látsz róla ami alapján megmondod hogy kamu.
2018. aug. 2. 16:04
 17/25 anonim ***** válasza:
22%

én le tudom szűrni abból, hogy valaki kamu, nem kell hozzá kép

a pasikon érezhető, hogy nem nőként írnak, a gondolatuk, a logikájuk

2018. aug. 2. 16:12
 18/25 A kérdező kommentje:
Jó de még ha nő is egy képet sem látsz róla lehet nem is tetszik.
2018. aug. 2. 16:13
 19/25 anonim ***** válasza:
69%

XD istenem

Most azt várod, hogy elkezdesz itt xy-nal beszélni és egy szia után már küldje is a képet vagy micsoda?!

Persze kell a képcsere is, de nem egyből, mivel kb a pasik is mindig a képpel jönnek egy-két üzenet után. Legalábbis nekem ez az egybőli képcsere olyan pasis, persze küldök képet x üzenet után, ha megbízhatónak vélem az embert.

Nyilván, ha lesz képcsere akkor eldől, hogy tetszik-e a másik vagy se.

Ha nem tetszik akkor nyilván, akiben van annyi gerinc megmondja, hogy "bocs, nem vagy az esetem" vagy nem ír vissza és ennyi. Esetleg még ettől függetlenül lehet beszélgetni/barátkozni.

2018. aug. 2. 16:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem ezt arra írtam hogy ez az oldal megbízhatatlanabb ismerkedési céllal mint pl. a tinder. Mivel a kamufotók könnyen kiszúrhatók. Én itt sohasem ismerkednék.
2018. aug. 2. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!