Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tudtok wattpadon jó leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok wattpadon jó leszbikus témájú könyvet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok csapnivaló könyv van ott, de azért olvastam már pár jót is. Szeretném tudni, hogy van-e olyan leszbikus témájú könyv ott amit megér elolvasni. Írnátok címeket?:)

2018. júl. 31. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Én tervezek majd publikálni, ha kész lesz! :)

És szerintem az ottani átlag színvonalhoz képest minőségi történeteket, kifejtett, nem 12 évesekkel egy értelmi szinten lévő karaktetekkel, igényes mondatszerkesztéssel és fogalmazásmóddal.

Szívesen elküldöm privátban a fiókomat, hogy tudd figyelni, teszek-e fel valamit.

Bár valószínűleg csak már vége felé lesz egy komplett sztori fent :D

Egyébként ha tudsz angolul, akkor megéri azok között is olvasni, mert ott sokkal minőségibb történetek vannak, mint a magyar közösségben és a választék is kielégítő.

2018. júl. 31. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:

*csak nyár vége felé

Autokorrekt, bocsi.

2018. júl. 31. 21:03
 3/3 anonim válasza:

Kettőt tudok ajánlani, ami nekem tetszett...

cukor és kávé, meg a Paragrafus rock and roll

[link]

[link]

Mind kettő be van fejezve.

2018. aug. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!