Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ennek jó vége?
Figyelt kérdés
Mindig volt bennem hajlam a nők felé. Végre találtam munkát Budapesten és örültem, mert jó a fizetésem. A főnököm egy nő akiről megtudtam, hogy leszbikus. Egy nagyon szép nő, és vonzódni kezdtem hozzá, és azt éreztem, hogy ő is hozzám. Tegnap munkahelyi buli volt ahol ittam, és ő hozott haza. Főztem neki kávét, elkezdtünk tv-ni, és a pia hatására flörtölni kezdtem vele, és történtek köztünk dolgok. Még sohasem nyitottam más nők felé, mindenki heteronak gondol, nekem olyan átlagos, hagyományőrző családom van. De a főnökömről tudja a családja, meg nem annyira titkolja, hogy ő leszbikus. Szerintetek ha megkérném rá, hogy eleinte tartsuk titokban a kapcsolatunkat, mert nekem ez új, meg kicsit furcsa is benne lenne? Persze ha úgy alakul elmondom a családomnak de tudom hogy anyut bántaná, lehet el sem fogadná. Megfogom beszélni vele, csak érdekel, hogy szerintetek ez így elfogadható egy ideig?2018. júl. 25. 10:46
1/10 anonim válasza:
Mit jelent az hogy történtek dolgok? Most akkor már együtt vagytok vagy csak kaland volt?
Egyébként szerintem elfogadható ha nem mondasz semmit eleinte a családodnak, de beszéld meg vele mindenképp nehogy félreértés legyen belőle.
2/10 A kérdező kommentje:
Szeretnénk megpróbálni, ma is találkozni fogunk. Konkrétan szex nem volt, csak csókolóztunk, meg simogatás volt.
2018. júl. 25. 11:07
3/10 anonim válasza:
Szerintem rövid időre belefog menni,hogy titokban tartsátok,én legalábbis biztosan megérteném a helyzetedet,persze vannak akik csak tiszta lapokkal hajlandóak játszani. Nem mindegy ebből a szempontból,hogy hány évesek vagytok.
4/10 A kérdező kommentje:
Felnőtt emberek vagyunk, csak én fiatal koromban ezt otthon nem mondtam el. Bár jelek mindig voltak, amit egy szülő ha figyelmes észrevesz de csak férfiakkal volt kapcsolatom. De ha működik a kapcsolat akkor a családnak elmondanám.
2018. júl. 25. 13:10
5/10 anonim válasza:
De nem mindegy, hogy egy 26 évessel vagy egy 40 évessel akarsz-e titkos kapcsolatot. Előbbi nagyobb valószínűséggel megy bele, az utóbbinakelenyésző az esélye.
6/10 anonim válasza:
Jó, akkor nem kell elmondanod a korodat. Csak azt mondd el, hogy mennyi köztetek a korkülönbség!
7/10 anonim válasza:
Pedig szeeintem fontos a pontos kor is mert nem mindegy,hogy 20 és 30 vagy 30 és 40 évesek között történik ez.
8/10 A kérdező kommentje:
Ő 25 éves, én 32 vagyok.
2018. júl. 25. 18:39
9/10 A kérdező kommentje:
Meg attól is tartok, hogyha esetleg nem úgy alakul akkor egy helyen dolgozunk. Mi lesz a munkámmal? Józanul nem mertem volna kezdeményezni nála,mert mégis csak a főnököm. Eddig mindig rendes volt velem mert ha hibáztam valamiben azt nem úgy vette, mint a többiekét.
2018. júl. 25. 18:52
10/10 anonim válasza:
25 évesen már főnök??Milyen munkád van neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!