Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Évek óta párkapcsolatban vagyok.

Van egy nő akivel néha beszélgetek neten, elég féltékeny rá a párom (ok nélkül, bár a párom előtt ő volt a nagy szerelmem).

Direkt megkértem őt hogy ne írjon semmi olyat ami féltékenységet generálna...de ő ezt nem tartja be.

Miért teheti ezt? Direkt?

2018. júl. 23. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

"bár a párom előtt ő volt a nagy szerelmem"

Szerintem ezért...

2018. júl. 24. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem örülnék annak ha a párom az exével levelezne, főleg ha találkozgatnak is akkor azt hiszem hogy véget vetnék a kapcsolatnak.
2018. júl. 24. 00:14
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
gyerekes viselkedésre vall ez, de lehet csak feszíti a húrt, vagy pedig most már akar téged és így akarja elérni a céljàt, csak nem veszed a lapot, vaaaagy egyszerűen csak ilyen tuskó. Több ér is csordogálhat eme folyóba, te ismered.
2018. júl. 24. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Lehet,hogy ő nem tudja, hogy nálad más a határ, ő máshogy ítéli meg, ami nálad már átlépi. Azt nem tudja, hogy neked már sok, nem veszi észre; tehát lehet véletlenül is. De lehet direkt is, de kicsi az esélye, annyira buta nem lenne, mert direkt megkérted. És tudja/ tudnia kellene, hogy ezzel nem valószínű, hogy el fogja mellőled űzni a párodat; hanem még jobban el is lökne vele magától, mert direkt nem tartottad be; akkor pedig erre válaszul növelnéd a távolságot vele szemben; elveszítene téged. Tehát szerintem butaság lenne, ha direkt csinálná, szóval én arra tippelnék, hogy nem direkt teszi; de amúgy az is lehet, ogy nem szeretné olyan nyíltan, de valamit még is szeretne tőled, tehát lehet véletlennek tettetős is; hogy kétértelmű, véletlennek is veheted, meg komolynak is.
2018. júl. 24. 01:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!