Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kezdeményeznétek nála? Hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményeznétek nála? Hogyan?

Figyelt kérdés
Volt a gimiben egy osztálytársam. Soha nem láttuk pasival, mégsem mertem nála kezdeményzni. Nem voltunk egy társaságban, csak ritkán beszélgettem vele, akkor mindig aranyos volt. Néha összemosolyogtunk, de ettől még lehet teljesen heteró. 20 évesek vagyunk, én biszex lány.
2018. júl. 7. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd azzal, hogy összebarátkoztok. :D
2018. júl. 7. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogyne kezdemenyeznek! Ha tetszik, nyilvan, nem szabad felni ettol :)

Most ballagtatok? Szoktatok beszelni mostanaban? Mi lenne, ha mondjuk megkerdezned, hogy van-e kedve elmenni ide-oda, moziba, kiallitasra, bulizni, nem tudom mik erdekelnek titeket :)

2018. júl. 7. 21:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Tavaly ballagtunk, azóta nem beszéltem vele :( Így elég kirívó lenne, ha most felkeresném. Már nem nagyon tudok sunyin közelíteni :D
2018. júl. 7. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt elszalasztottad.
2018. júl. 8. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá nyugodtan. Igazából nincs mit veszítened, csak nyerhetsz. Kezdheted azzal, hogy eszébe jutottál (vagy nosztalgiáztál, pl. régi fotókat nézegettél), és kíváncsi vagy, hogy van, mi újság vele. Ez még nem is gyanús. Aztán ha vevő a beszélgetésre, akár felhozhatod a témát, hogy fussatok össze meginni valamit, személyesen beszélgetni. Ott meg úgyis eldől, hogy ki hogyan viszonyul a másikhoz. :)
2018. júl. 8. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
*eszedbe jutott akart lenni :D
2018. júl. 8. 15:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet. Csak az a probléma vele, hogy az egész iskola egy antiszociális lánynak ismert, tőlem nagyon gyanús lépés lenne :D :D
2018. júl. 8. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Azóta eltelt egy év, sok minden változhatott. Lehet, hogy meglepődik, sőt, biztos, de egy próbát megér. :D
2018. júl. 8. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem veszítesz vele semmit. Írj rá!
2018. júl. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!