Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen felcsatolhatós műpénisz vállt be?
Barátnőmmel szeretnénk egy újat venni,mert a mostaninak eég rossz az anyaga.Akinek van és használja ,eltudnátok küldeni hogy honnan rendeltétek?Illetve hogy mik a tapasztalataitok.
Köszi előre is a normális válaszokat
Jesszusisten lányok...
Tényleg hogy jöttök ahhoz hogy megmondjátok ki a leszbikus és ki a biszex? Nem mindegy az nektek? Nem azt kérdezte a kérdező hogy ti feminácik mit gondoltok róla....Minek szól hozzá aki ilyen begyöpösödött leszbikus létére? Mi ez a férfiutálat? Mármint...a férfiakat van miért utálni hisz a legtöbb egy paraszt de most mi a franc bajotok van azzal hogy más leszbikusok felcsatolhatóst használnak az ágyban? Talán rajtatok akarja kipróbálni? Nem! Akkor tipli.
Hogy a kérdésre is kapj választ: mi boltban vettük, de biztos lehet rendelni is, viszont ezért linket nem tudok küldeni. A lényege, hogy egy pánthoz többféle dildót adtak. Van közötte rendes élethű formájú, és külön g-ponthoz és anális izgatáshoz való golyós is. Merevebb gumi szerű anyagból van, de nem olyan ragacsos tapintású. Nekünk nagyon bevált, mert akár menet közben is lehet cserélni. Sőt, akár meglepi is lehet, hogy mikor melyiket kapja az illető. Milyen anyag nem vált be nektek?
(A többieknek: bár nagyon jókat nevettem a kommenteken, a szexuális irányultságot továbbra is az határozza meg, hogy az illető milyen nemű emberekhez vonzódik testileg és lelkileg. Semmi mástól. Annak, hogy valakinek érzékenyebb pl. a hüvelye, és ezért élvezi ha belülről izgatják, semmi köze nincs hozzá. Sőt, meleg férfi sem lesz attól a kérdező, ha esetleg még az anális szexet is kedveli. Egyébként nem teljesen mindegy, hogy melyik kategóriába ír? Akkor már azért is lehetne reklamálni, hogy nincs aszexuális, pánszexuális, omniszexuális stb kategória.)
"Csakhogy az igazihoz tartozik egy pasi is ami undorító"
Sosem fogom megérteni, hogy a leszbikusok mitől lesznek ilyenek...de én meg pont az ilyenek miatt tartok attól, hogy nővel ismerkedjek.
Az ilyenkre mint te nincs is szüksége a nőknek.
Mit vártál,hogy a leszbikusok gyönyörűnek fogják találni a pasikat,vagy mi?
Kérdezd csak meg a pasikat, hogy ők mit gondolnak a meleg pasikról. Meg fog lepődni a kis mimóza lelked.
Biszexuális nő vagyok, nyilván ezért nem tudok azonosulni ezzel a kifejezéssel. Ha valaki azt mondaná, hogy a női test undorító, nekem sem esne jól. Épp ezért én sem mondanék soha ilyet...nem egy kupac hányásról beszélünk, hanem emberekről.
Bocsánat, biztos én vagyok erre túlérzékeny.
Dehogy vagy túlérzékeny ! Egyszerűen idióta vagy. Jellemző,a hímsovinácikra.
Gondolom nem mersz utána nézni,hogy a pasikáid mit gondolnak a meleg férfiakról.
Okés biszex vagy, neked mindenki vonzó szexuális értelemben vagyis mindkét nem. De gondolom pl egy nem tisztálkodó l, 200 kilós nővel neked is undorító lenne hogy lefeküdj. Na nekem meg az lenne trauma ha egy pasi bármilyen szexuális dolgot akarna tőlem.
Plusz magamat védtem mert meghazudtolták a szexualitásomat amiért azt mondták hogy aki segédeszközt használ az nem lehet leszbikus max biszex mert akkor egy igazi pénisz is tetszene neki. Csakhogy nekem az igazi pénisz is és a férfiak is undorítóak arra hogy bármit kezdjek velük szexuálisan . Igen undorítóak, nem vonzóak, nem közömbös lenne hanem kifejezetten taszító. Nem általánosan mondtam hogy undorító de nekem az mivel csak a lányokat szeretem. Szóval már ne haragudj de örülnék ha az egészet elolvasnád, nem csak kiragadnál egy részletet amibe beleköthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!