Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző hétvégén találkoztunk. El merjem hívni most szombaton valahova, vagy túl gyors lenne?
Múlt hétvégén mint két lány barát találkoztunk és mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Moziba mentünk, volt róla szó, hogy majd legközelebb mit és hol nézünk meg.
Sokat dolgozunk mindketten, így hétközben esélytelen, hogy összefussunk. Viszont nagyon vágyom a társaságára. Gondolkodom rajta, hogy megkérdezem, lenne-e kedve szombaton megint találkozni. Egyelőre nem akarom úgy "tálalni" a dolgokat, mint egy randi, viszont fogalmam sincs, hova mehetnénk vagy mit csinálhatnánk. Nyilván az lenne a lényege, hogy minél többet beszélgessünk.
Félek attól is, hogy majd úgy érzi, nyomulok, amiért egy hét után megint találkozni akarok vele. Csak hétvégén jut ideje pihenni is és ezt sem akarom tőle elvenni.
Elmentünk fagyizni és ő állta az én fagyimat is. Kicsit késett a megbeszélt időponthoz képest, erre hivatkozva fizetett csak ő. (Előre nem beszéltük meg, csak én kérdeztem rá, hogy mennyi volt az én adagom, ekkor mondta, hogy hagyjam, mert várnom kellett rá.)
Utána sétáltunk, beszélgettünk. Kb 4 órát töltöttünk együtt. Amikor elköszöntünk, megvárta, amíg én útra kelek, aztán ment ő is haza.
Igazából nem haladtunk semerre abból a szempontból, hogy legyen közöttünk valami. Én félek lépni, és lehet, hogy ő is. Nem is akarom elkapkodni, szerintem ő sem, viszont most nem tudom, hogy lehet-e ebből valami, csak sok idő kell hozzá, vagy maradunk barátok. Jól érezzük magunkat egymás társaságában, ezt biztosan tudom.
Pasikról beszélgettetek? Esetleg rá lehet terelni a témát, hogy "van-e pasija? Tetszil-e neki valaki?
Ha esetleg vissza kérdez, hogy "neked van e valakid?"esetleg egy enyhe célzást lehetne tenni. Pl "áhh a pasik hülyék" vagy "a pasik most nem érdekelnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!