Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Wowra? 😅 Biztos jo kategoriaba irtad?
2/9 anonim válasza:
WOW= Women On Women, és nem a WOW játék
Szóval igen, jó helyre írta.
3/9 anonim válasza:
Tekintve,hogy a WoW (World of Warcraft) rovidites ismertebb/gyakoribb es regebb ota hasznaljak ertheto ,hogy en (de valoszinu h sokan masok is) erre gondolok.
4/9 anonim válasza:
Ènis egyből a game-re gondoltam xD
5/9 anonim válasza:
Engem a leszbikus bulik mindig is erdekeltek, de hetero nokent nem hiszem, hogy orulnetek nekem. :D :/
Szoval nem megyek WOW -ra.:D Egyebkent ez is buli?
6/9 Csiß válasza:
@5 nincs rád írva,hogy heteró vagy..elmész,nézelődsz,jól érzed magad = profit
7/9 anonim válasza:
Ha kijön a WoW Classic, sok szombatomat fogom azzal tölteni.
8/9 anonim válasza:
Engem erdekelne
Hol lesz? Es meg egy kerdes
Ha egy fiu baratom velem jonne ot beengednek?
Nem meleg
9/9 A kérdező kommentje:
Ha a kategóriát nézitek rájöttök, hogy nem a játékról beszélek:D
Amugy nekem van barátom, de attól még elmegyek, és heterok is nyugodtan jöhetnek szerintem. Lányos lány vagyok és nem nyomultak úgy rám a lányok, mint a fiúk a hetero bulikban. Pedig sokan mondják hogy csinos vagyok.
A Toldi moziban lesz most szombaton 11-től
2018. ápr. 13. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!