Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha már így alakult, ez jelenth...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már így alakult, ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Egy kisebb társasággal kitaláltuk, hogy elmegyünk valahova kirándulni. Sajnos többen le kellett mondják, egyetlen egy lány nem. Ő leszbikus és egy ideje tetszik nekem (én is lány vagyok). Kérdeztem, hogy mi legyen így a programmal, és azt felelte, hogy ha nekem még van kedvem kimozdulni, akkor ő szívesen csatlakozna.

Szóval ketten megyünk el kirándulni. Akaratlanul is megfordult a fejemben, hogy vajon ő is hasonlóan érezhet-e, mint én. Inkább csak egy kedves ismerősnek mondanám egyelőre, szoros barátság még nem alakult ki közöttünk. (Magamból kiindulva én hasonló helyzetben lemondtam volna a programot, ha csak ketten megyünk, a másik személy meg csak egy ismerős és mondjuk nem akarok tőle semmit. Elég zárkózott vagyok ilyen téren, sajnos.)

Nem tervezek semmi különleges dolgot aznapra, még csak randinak sem tekintem. Azt sem feltételezem, hogy mindenáron akarna tőlem valamit, mert lehet, hogy csak barátkozni szeretne, aminek szintén nagyon örülök. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan gondolkodnátok ilyen helyzetben.

2018. jún. 21. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Szoktam mondani, hogy nincsenek véletlenek. Talán azért alakult így a dolog, hogy kiderüljön lehet-e köztetek több is barátságnál.
2018. jún. 21. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindent bele, bármi megtörténhet :D
2018. jún. 21. 15:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát, kíváncsi leszek. :D
2018. jún. 21. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azóta történt valami? 😊😊

2018. jún. 23. 06:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Találkoztunk, és nagyon jó volt. Sokat beszélgettünk, nevettünk. Néha voltak olyan elejtett mondataink, hogy majd legközelebb ide meg oda megyünk el.

Egyelőre még nem volt semmi konkrét, szóval nem vagyok előrébb, de mindketten jól éreztük magunkat. :)

2018. jún. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!