Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, aki nagyon magának való?
Háát elég nehezen.
De ha nem a szobádban kuksolsz egész nap a madaraiddal (mint én xd) akkor előbb-utóbb megtaláljátok egymást valakivel ;)
Nálam ugyanez a helyzet, én megpróbálkoztam az internetes társkereséssel.
A legtöbb oldal lehúzós, keresni kell melyik a jó, fizetni semmiképp ne fizess értük. Vannak jók amik ingyenesek pl Tinder.
Szerencsés vagy, utolsó, sok boldogságot! :)
Áh, nem fogok én regisztrálni ilyen oldalakra. Felesleges is lenne, elég a gyakori, néha jól esik itt siránkozni :D
No problem :)
Amúgy ha attól félsz, hogy mások meglátják a profilod, a Tinderen be tudod állítani, hogy ki lásson.
Nem biztos, hogy magadnak való vagy. Egyszerűen a társadalom ennyire megváltozott. A közösségi oldalakon és mainstream médiákon keresztül népszerűnek vélt szűrők alapján választanak társat. Azaz a gazdag gyerekek mellett maximum a kigyúrt macho az akire rágyógyulnak. Azaz szigorúan azokra, akikkel a közösségi oldalakon mutogatni lehet magukat. A többi pasi - lehet akármilyen intelligens, értelmes, udvarias, normális - selejtnek minősül.
Három lehetőséged van
1.: elkezdesz gyúrni (lehetőleg koxxal)
2.: veszel BMW-t, Audit vagy Hummert
3.: lemondasz a társas életről és, hogy szexuális élményekben legyen részed inkább eljársz qrvázni. A rosszlányokon találsz rengeteg jó csajt - olyanokat is, akik normális esetben szóba sem állnának veled, de ez célirányosan valóban a szexről szól. Nem mondom, hogy 100%-ban csak jó élményeket gyűjthetsz, de hidd el nekem nem fogod megbánni!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!