Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Itt ahol most élek nem vállalnám fel, hogy a nőket is szeretem. Tinderen, társkeresőn próbálkozom de semmi. Meg azért sohasem tudni, sok perverz férfi is van ezeken az oldalakon. Nagyobb városokban könnyebb az ismerkedés? Érdemes emiatt költözni? Mert most nagyon azt érzem, hogy szeretnék egy barátnőt. A pasik hiába írnak nem érdekelnek.2018. jún. 17. 15:14
1/11 anonim válasza:
Hat ezzel en is ugyanigy vagyok. Mar kb ketsegbe vagyok esve h soha nem jon senki. De tuti jon csak varni kell. Ha szeretnel irj :)
2/11 anonim válasza:
Lesz rapidrandi csak noknek jun 29- en, keress ra!
3/11 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz, lány vagyok:)
5/11 anonim válasza:
18 éves biszex lány vagyok. Eddig lánnyal még nem mertem ismerkedni, én is úgy vagyok vele mint te. Nem szeretném, ha a környék ezen csámcsogna...
Ha van kedved, írj! Beszélgessünk kicsit :)
7/11 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok.
2018. jún. 17. 17:26
8/11 anonim válasza:
Nekem is irhattok csajok, inkább 20 év felettiek ha lehet :)
Puszi
9/11 anonim válasza:
Én is hasonlóképp vagyok. Nem szeretném,hogy ezen csodálkozzanak a körülöttem élő emberek. Nekem is lehet írni.:)
19L
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem számít, hogy nagyvárosban vagy kisvárosban él az ember, az igazit egyszer úgyis megtalálja úgy, ahogy annak lennie kell ^^ Csak várni kell és nyitvatartani a szemet, egyszer úgyis belédbotlik a nagy Ő, legyen az bárhol xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!