Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miből jöhetnék rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jöhetnék rá, hogy többet szeretne-e barátságnál?

Figyelt kérdés

Mindketten a lányokat szeretjük. Egy ideje már kerülgetjük egymást, de mégsem tudom, hogy ő valójában mit akar tőlem.

Szeret a társaságomban lenni, sokszor nézünk egymásra hosszú ideig és mosolygunk (legutóbb egy kicsit mindketten zavarba is jöttünk ettől), "véletlen" egymáshoz érünk, és csupa egyéb olyan pillanatok vannak, amikor úgy érzem, mintha azt próbálná jelezni, hogy érez valamit. Aztán meg mintha hirtelen visszalépne és mi sem történt volna, úgy teszünk, mintha csak két barát lennénk vagy inkább ismerősök. Alapvetően nincs közöttünk túl szoros kapcsolat, pár hete kezdtünk el többet és többet beszélni.

Szóból ért az ember, de nem merek rákérdezni, mert félek, hogy tagadná és meghátrálna. A jelenlétében viszont nagyon zavarba tudok jönni és ezt szerintem látja is rajtam. Elhívtam moziba, de baráti társasággal megyünk, a lányok és rajtam kívül ott lesz még 1-2 ember.

2018. jún. 13. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Erintsd meg minel tobbszor. Kezet, arcat.

Latod a reakciot rogton.

( en egyszer a harmadik kez- simitasnal leptem akcioba...( csok), szoval nagyot nem tevedhetsz)

2018. jún. 13. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma megint mintha hirtelen távolságtartó lett volna. Mással beszélt és poénkodott, én mintha ott sem lettem volna. Nem olyan természetű, aki csapja a szelet mindenkinek, mert ideje sincs ismerkedni, rengeteget dolgozik. Ennyire már ismerem. Ezért nem tudom, hogy miért csinálja ezt.
2018. jún. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!