Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sovány alkatú leszbikus lányok: titeket mennyire zavar ha a partneretek duci?
De édes vagy!
85 kg szexi lehet amúgy.Ne félj,ha nem tetszenél neki,nem jött volna össze veled.
Nyugi ha nem tetszenél neki nem lenne veled.
Egyébként az hogy 85 kiló még annyira nem sokatmondó, lehet szexi is meg nem is. Nem tudsz linkelni egy hasonló alkatot mint a tied?
Alapból a vékony lányok tetszenek de nagyon sok nem épp vékony lányért is megőrültem már. ;)
Igazuk van az előttem kommentelőknek. Ne aggódj! :)
Beszéld meg vele szerintem, hogy tartasz előtte levetkőzni. Szerintem ebben nincs semmi, úgyis megértő lesz és nem fogja zavarni. Csak beszélj vele!
Amúgy megkérdezhetem hány cm vagy?
Most bunkó leszek, de mit gondolsz kérdező, azt hiszi a barátnőd, hogy a ruha tesz rád +25 kilót? :D :D :D
Nyilván tisztában van vele, hogy te nem nádszál vékony vagy és ha együtt van veled, akkor ezt elfogadja és így is tetszel neki.
Ha meg az zavar téged valójában, hogy neki sokkal jobb a teste a tiédnél, akkor tegyél ellene, sportolj és fogyókúrázz. De döntsd el, hogy most alapvetően mi zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!