Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus hölgyek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus hölgyek, hogy viszonyultok a férfi testhez?

Figyelt kérdés

Férfi barátot ugyan úgy üdvözlitek puszival, mint egy lány barátot? Milyen érzés, ha egy férfi megsimogatja a vállatokat, hátatokat (ruhával fedett rész), és mennyiben más, ha pl a kezeteket érinti meg (bőr-bőr kontaktus)?

Ránézésre egy férfi test (meztelen), taszító? Vagy csak semleges? Milyen érzés lenne hozzányúlnotok? Számít hogy erősebben vagy kevésbé férfias (izomzat, arc, szőrösség)?

2018. jún. 11. 22:59
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Az életkorral ez a dolog miként változik? Hány évesek vagytok? Előre is köszönöm a tisztességes válaszokat!
2018. jún. 11. 23:01
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem azzal van a baj, ha egy férfi barátiasan megérint. Platonikus érintéssel nekem nincs bajom, alapból nagyon bújós vagyok a barátaimmal is. 😊 De abszolút lehet érezni, ha valakinek mögöttes szándékai is vannak, az nagyon kínos tud lenni.

Engem a férfi test inkább hidegen hagy, teljesen mindegy, hogy hogy néz ki.

Nem akarok arra gondolni se, hogy hozzányúljak, bocsi. 🙃

2018. jún. 11. 23:12
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Barátokat nem igen, esetleg rokonokat szoktam puszival üdvözölni. Semmi különleges érzés, ha egy barátom és baráti jellegel megveregeti a vállam az semmilyen érzést nem vált ki belőlem, de ha olyan jelleggel hogy mást is akarna attól a hideg is kirázna.

Ránézésre semleges, nem akarok hozzányúlni de amúgy semleges. Egyáltalán nem izgat hogy mennyire férfias vagy nem férfias, teljesen mindegy mert teljesen hidegen hagynak.

2018. jún. 11. 23:14
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
#2-hoz még lemaradt, hogy 24 vagyok. 🙃
2018. jún. 11. 23:18
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Engem taszít a férfi test, de nyilván nem úgy, hogy nem is érhet hozzám férfi. Viszont úgy ahogy az egyik előző írta, rá lehet jönni hogy kinek van hátsó szándéka, és attól már kifejezetten undorodom.

21/N

2018. jún. 11. 23:38
 6/30 A kérdező kommentje:
Haátsó szándékoz itt most csak ti feltételeztetek , lányok. Köszi a válaszokat :))
2018. jún. 12. 00:23
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig kedves kérdező hátsó szándék szokott lenni bőven, de nem is a kérdésedet vélték annak, hanem azt ahogy egy férfi hozzánk akarna érni. Sok esetben meg sem kell szólalniuk az illetőknek, mert a non-verbális kommunikációjukból lehet következtetni a szándékaira. Sajnos nem egy olyan esetről hallottam már, amikor a férfiak tudták egy nőről, hogy leszbikus és erővel kényszerítették szexuális aktusra... De olyan esetek is előfordulnak, amikor a hölgyek italába kevernek valamit és úgy történik az eset. Persze mivel hatalmas egyenlőségben élünk -nők és férfiak!, most nem a szexuális orientációra értem- a büntetésük szinte semmi vagy ténylegesen semmi, ahhoz képest amit a nőknek kellett átélnie, merthát mindig az áldozat a hibás és biztos akarta ő is csak most tagadja :) Hagy ne mondjam el mit tennék az ilyen embernek és állatnak sem nevezhető genetikai selejtekkel... Jöhet mindenki nekem a "femináci" jelzővel, akkor is ezek a tényállások, bárhogy akarja nekem más bemagyarázni az ellenkezőjét. Meg van az oka bőven annak, hogy miért viszonyulok úgy a legtöbb férfihoz ahogy...

A kérdésedre válaszolva pedig: Nagyon kevés -számszerint 2- férfi ismerősöm van, akit barátomnak tekintek, mert eddig az élet valahogy nem pont a jó oldalukat mutatta meg a férfiaknak. Bár itt jön az is,hogy ki tekinthető férfinak és ki nem...

De mindegy is, szóval a férfi barátaimmal és ismerőseimmel nem szoktam ölelkezni, sem semmilyen testi kontaktust felvenni, maximum szökőévente (szülinapokkor) egy ölelés, esetleg arcra puszi és ennyi. Családtagoknál meg összejövetelekkor egy arcra puszi és ennyi.

Az érzés az ő esetükben semleges, de volt már példa arra, hogy egy nyomulós nem normális akart ölelgetni... na az eléggé undorító és hányingert keltő volt, el is küldtem a fenébe.

A szépen kidolgozott vagy vékony férfi test/testalkat semleges, de nem szeretnék hozzá érni köszönöm, ha pedig valaki elhanyagolja magát és tele van hájjal az gusztustalan.

Arcon lévő szőrzettel nincs bajom, aki ápolja normálisan az tud is kinézni valahogy vele, de mikor már tele van szőrrel valakinek még a háta is az megintcsak visszataszító.

19/L/L

2018. jún. 12. 02:15
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
És mibôl gondolod, hogy csak mi képzeljük?
2018. jún. 12. 09:01
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Taszító ránézésre, sőt undorító. Ugyan miért érnék hozzá egy meztelen férfitesthez?? Amúgy kellemetlen, "essünk túl rajta"-érzés lenne.

Azzal nincs bajom ha semlegesen megérintik mondjuk a karom,de ha azt is túl sűrűn,hátsó szándékkal teszik akkor egy nap az 5.már zavarna.

Nincsenek férfibarátaim, meleg ismerőseim vannak,de nem puszilgatom őket.

25/N

2018. jún. 12. 11:13
 10/30 anonim ***** válasza:
18%

Húha.

Vagy nagyon romlottak vagytok, vagy nagyon sokat molesztaltak titeket, mert a legtöbben hátsó szándékot (bár nem tudom hogy a "tisztességes" szexuális közeledés nonverbálisan kifejezve már annak számít-e) feltételeztem egy ilyen neutrális kérdésnél is.

Sajnálom, ha bántás ért titeket :(

Én ha valamit akarok, akkor elhívom a lányt randira. Ha nemet mond, akkor max még 1szer megpróbálom, de nem molesztálom, nem tapizom.

Legutóbbi válaszoló: A pasi maszkulin jellemvonásai (testi) befolyásolják az undort? Ha a pénisze takarásban van, akkor is undorító?

2018. jún. 12. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!