Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben durva voltam a barátnőmmel mit csináljak?
Most volt szex, es kozben tortent?( kicsit nem vilagos)
Az en egyik alaptetelem,hogy egy kapcsolatban, ha megbocsajtok velemit ( serelmet), utana mar nem emlegetem..( ha emlegetem,akkor az csak megmergezi a kapcsolatot.)
Ha nem tudom megbocsajtani,akkor emlegetem...szoval addig tema a dolog, amig ki nem beszeljuk magunkbol.
Utana tobbet nem hozom fel, meg magamban sem.
40N/L
Egy nő, hogy lehet durva egy másik nővel szex közben??
Durva ujjazáson kívül szinte semmivel.
De ,
a,.Lefogod egyik kezét az egyik kezeddel,a másikkal ujjaznád, = ő is meg tudja akadályozni a másik kezével,ami szabadon van.
b,Lefogod mindkét kezét egy kezeddel,a másikkal ujjaznád = a kéz kezét simán kirántja egy kezedből és szintén megakadàlyoz.
c, mindkét kezét lefogod egy-egy kezeddel = nem tud kiszabadulni, de nincs is mivel ujjaznod.
2. Durva nyalásról még nem hallottam,de,
a, egy-egy kezeddel leszorítod a kezeit a teste mellé és "durván akarod nyalni = összezárja a lábát és nincs mivel kinyitnod.
b, az "a"pozícióban max. megharapod a szeméremdombjár = felhúzza a lábait és úgy gyomorszájon térdel,hogy levegőt sem kapsz.
3. Ha valamilyen undorító eszközzel akarod akkor durván csinálni, fennállanak az 1-es pontban leírtak,nincs hozzá elég kezed.
4.Felcsatolhatóst a leszbikusok max.0,2%-a használ. De még ha azzal próbáltál is volna durva lenni, úgy hogy lefogod a kezét ,a lábaival akkor is lerugdoshatott volna magáról és egy kapálózó nőt nem is könnyű "durvázni" felcsatolhatóssal,mivel az nincs a testedhez nőve csak egy kis szíj fogja,ahogy te is mozogsz meg ő is kapálózik folyton félrecsúszott volna. Ahhoz meg hogy megigazítsd el kellett volna engedni a kezét és akkor levert volna egy nyaklevest.
100% , hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!