Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagisa16 kérdése:
Ti hogyan ismerkedtetek meg? Nehezen találtátok meg egymást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de elég nehéz párt találni, főleg úgy, hogy a lányokat szereted. Ti hogy álltok ezzel? Nektek is nehezen megy a pár keresés? Az utcán nem mernék odamenni hogy pl figyelj te a lányokat szereted? Elég érdekes lenne :D A válaszokat előre is köszönöm.2018. jún. 4. 18:28
11/23 anonim válasza:
Mellék keresetként zongoraórákat adok, ő is az egsik "diákom" volt, így találkoztunk:-)
28/N
12/23 A kérdező kommentje:
Lehet csak idő kérdése és megleled a társad! Csak néha bátornak kell lenni! Igaz ez nehéz tud lenni néhány helyzetben, de egyszer élünk. Szóval mindent bele! ;)
2018. jún. 4. 19:02
14/23 anonim válasza:
Sajnálom!
Kitartást mindenkinek!!!
15/23 Yuzu18 válasza:
Még én se találtam meg a párom. De nem adom fel! Ti se!
16/L
16/23 anonim válasza:
Engem már nem is érdekel a párkapcsolat. Szavakban mindenki kapcsolatot keres aztán kiderül, hogy mégsem.
17/23 anonim válasza:
Off:ugy latom, itt a nok kerdeznek/valaszolnak, es a pasik pontoznak...
On:16-os cipojeben vagyok en is..:(
18/23 anonim válasza:
Lassan indíthatnánk egy szinglik klubja kibeszélő csoportot :D Na de lesz majd jobb is! :)
Fel a fejjel, #17! 😊Küldök egy nagy ölelést mindenkinek! 🤗
19/23 A kérdező kommentje:
Lassan az lesz! 😂 Egy új klubb megnyitja kapuit!
2018. jún. 4. 21:39
20/23 anonim válasza:
Az előző barátnőimet itt, gyakorin:D 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!