Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bi lányok, szerintetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi lányok, szerintetek a férfiak vagy a nők nyalnak jobban?

Figyelt kérdés

A pasikkal eddig nem voltak olyan jó tapasztalataim. Sok idő mire ráéreznek, ha ráéreznek egyáltalán. Gyakran ábrándozom arról, hogy egy másik lánnyal kinyaljuk egymást, igaz még nem voltam lánnyal. Úgy érzem, hogy egy másik lány tudja, hogy mire vágyunk mi nők. Akinek van tapasztalata mindkét nemmel, az mit gondol erről?

22l

2018. jún. 3. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelmű hogy a nők.
2018. jún. 3. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Sajna még nem voltam nővel, hiába vagyok bi. De szerintem a nyalás, szex is azzal a legjobb akit szeretsz, akihez vonzódsz. Hiába nyal egy olyan nő, vagy férfi aki iránt semmit nem érzel.
2018. jún. 3. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

"#2: Ha ennyire rossz a véleményed a pasikról, miért vagy mégis biszex?"

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik"

A baj csak az, hogy ez nem válasz volt, hanem kérdés. Arra viszont értelmes válasz már nem érkezett, csak lepontozás (mint a vitaképtelen anti-debattőrök egyetlen silány eszköze). Nos, az "IQ light" fogalma nagyjából itt kezdődik... :D

2018. jún. 3. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha ennyire rossz a véleményed a pasikról, miért vagy mégis biszex?

Elmondom miért lett lepontozva ez a kérdés. Mert ez egy nagyon hülye kérdés. Nem általánosítok, de én is hasonló véleményen vagyok a férfiakról a rengeteg negatív tapasztalat miatt. Miért vagyok mégis biszex? Mert ez egyáltalán nem döntés kérdése. Ez nem így működik hogy csalódtam a pasikban akkor most csak a lányok fognak érdekelni, mert attól még ugyanúgy helyesnek találom a srácokat stb.

A nők tényleg jobban nyalnak, sőt mindent jobban élvezek velük, de attól még nem undorodom a pasiktól szexuálisan, vagyis biszex vagyok és ezen semmi és semmi nem tud változtatni.(Ez persze nem azt jelenti hogy mindkét nemre szükségem van, csak mindkét nem szóba jöhet annak kapcsán hogy kivel fogom végezni.)

Amúgy nem biztos hogy akinek címezted ezt ő szavazott le válasz nélkül, más is lehetett, lehet hogy még nem is nézte az oldalt azóta. 1.

2. Senki nem köteles vitatkozni másokkal, arra nem gondolsz hogy nem mindenki akar most kötekedni oldalakon keresztül?

3. Mindenkinek szíve joga úgy használni azt a gombot ahogy szeretné. Arra van hogy a nem hasznos válaszokat leminősítsék, a hasznosakat fel. A te válaszod ha tetszik ha nem, nem volt hasznos. Egyébként nem én voltam , mielőtt rám lennél dühös.

4. Teljesen jogosan írta a #2 amit írt. A kérdésben biszex nőket kérdeznek meg. Erre az első válasz, én hetero férfi vagyok....

Nem értem mi a nehéz ebben. Bi lány vagy? Ha igen válaszolj a kérdésre ha nem akkor ez nem hozzád szól.

Ha nagyon érdekel a téma belenézhetsz, de ha válaszolsz is rá amikor nem téged szólít meg, ne hőbörögj hogy senki nem találta hasznosnak a hozzászólásod.

Ha az étkezés kategóriába megkérdezik a vegákat hogy hogy érzik magukat amióta vega életmódot folytatnak, én nem fogom odaírni húsevőként hogy szerintem így meg úgy érezhetik magukat, de amúgy is egyenek inkább húst. Vagyis odaírhatom, de nem várom el hogy 100 százalékon legyen ez az iq nulla hozzászólásom.

2018. jún. 3. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Több lánnyal voltam már és nagyon szerették ahogy nyalok. Az egyik azt mondta hogy nagyon jó szám van!
2018. jún. 3. 22:29
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

2.vagyok

Főleg a heteró nőre írtam hogy IQ light mert azt írta undorodna egy másik nőtől...

De felettébb vicces olvasni a kommenteket :)

És igen, a szexualitás nem választás kérdése.

2018. jún. 3. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
#14: A mondandód első része oké. Viszont én nem állítottam, hogy ő pontozott le (annál is inkább, mert ahhoz minimum 2 ember kell). Ha viszont más (is) lepontozott, az miért avatkozik bele x és y vitájába? A kötekedést amúgy ő kezdte: már az első mondatában sem tudta elviselni a heteró pasik és a heteró nők jelenlétét (pedig nekik is ugyanúgy joguk van itt lenni, mint ahogy másoknak is joga van engem lepontozni). Azt pedig ugye te sem gondolod komolyan, hogy akik itt a nők profi nyalásáról zengenek ódákat, azok mind biszex csajok? Bármibe le merém fogadni, hogy egy részük nyálcsorgató heteró pasi. :)
2018. jún. 3. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek joga van értékelni a válaszokat, attól függően hogy hasznosnak vagy nem hasznsnak gondolja.

Ez a kérdés meg kifejezetten a biszex nőkhöz szólt, szóval mindenki más aki nem biszex nő az nem megszólítottja ennek a kérdésnek.

De mindegy én így gondolom, te nem, nem ér ez az egész ennyi vitát.

Abban az egyben viszont teljesen biztos lehetsz hogy egy pasi nem írna olyat nőnek kiadva magát, hogy a nők nyalnak jobban. Hidd el, túl régóta vagyok itt ebben a kategóriában. A hetero pasik egyáltalán nem bírják elviselni ha valaki azt meri mondani hogy a nők jobban nyalnak. Iszonyatosan sérti ez a férfi büszkeségüket. Elképzelhetetlennek tartják hogy egy nő bármiben is jobb legyen náluk. Számtalan kérdésnél volt már hogy nőknek adták ki magukat, aztán lebuktak, de mindig magukat fényezték. Úgy képzelik el a biszexuális nőket, hogy csak azért szeretik a nőket hogy ezzel is a férfiakat szórakoztassák, vagy max egy kis kiegészítő de azért egy férfi képes csak egy nőt kielégíteni.

Ja, plusz személyesen is ismerek biszex lányokat, hasonló véleményen vannak.

2018. jún. 4. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!