Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-50közötti férfiak jobban nyalnak, mint a fiatalabbak?
Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 16:44
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de tapasztalatuk mindenesetre több van, szóval nagyobb rá az esély.
2/8 anonim válasza:
Kikérem magamnak! :D
Én "csak" 30 vagyok, de istenien nyalok. És ezt nem én állítom! ;)
3/8 anonim válasza:
# 2
És szerinted 10-20 év múlva még ügyesebben fogod csinálni, vagy bénábban? xD
4/8 anonim válasza:
Többek közt ezért is imádom ezt a korosztályt:). A nyelvük csodálatos, a kezük biztos de gyengéd...
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, mert férfi vagyok. Régen sem mondták, hogy rossz, meg most sem,vagy csak nem akarták. Azt sem tudom, hogy javultam - e valamit a fiatal koromhoz képest. 🙂
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez így butaság! Nem kortól függ, hogy valaki jól tud nyalni vagy sem... Attól, hogy 40-50 éves, még nem biztos, hogy jó is abban amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!