Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi a véleményetek a férfiak ápoltsági állapotáról? Lehellet-fogak, hónalj, ágyéktáj? A fiatalabbak ápoltabbak?
Ami buktató az a lehelet.
Abból 2 véglet van: aki hanyagolja, és elájulsz a szájszagától.
Vagy aki mániákusan ügyel rá, hogy a mentol töményen áradjon belőle, még reggel felkelés után is!
Középút nem nagyon van.
De elmondható, hogy aki eljut oda, hogy jól öltözködik, borotválkozik, fürdik, illatosít rendesen... az nem biztos, hogy a szájával is hasonlóan bánik.
Igen ment fuccsba így randi. Hiába volt a pasi olyan guszta, hogy elcsöppent a nyálam, kinyitotta a száját és komoly erőfeszítés volt az eszméletemnél maradnom.
Ilyen sajnos van. Nem is kevés.
Nem túl jó.Pont erről az oldalról is volt szerencsém egy emberhez, aki ugyan nem volt rossz külsőre, de hónaljszag, rothadó fogak bűzös lehelettel párosítva eléggé visszariasztottak tőle.Az ágyéktájig ezek után már nem jutottam el, szerintem érthető okokból.Ha én vettem a fáradtságot, hogy frissen zuhanyozva, hajmosás, tiszta ruha felvétele után találkozzak az illetővel, ezt viszont is elvártam volna.
Az is elég gáz számomra, hogy nem használnak sokan izzadásgátlót sem.Hiába fürdik (ha egyáltalán fürdik) valaki, pár óra után elég brutális szaga lesz enélkül.Sok embernél tapasztaltam és ez nagyon visszariaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!