Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kell csábítani egy nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csábítani egy nőt?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy felfigyeljen,beinduljon rám?
2018. máj. 28. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezd meg Andy Wajnát!
2018. máj. 28. 18:09
 2/6 anonim válasza:
100%

Én mondjuk szeretem, ha valamit megdicsérnek rajtam, pl milyen jó ez a nyaklánc, szép szemeid vannak, cuki a hajad😄

És sok beszélgetés, ha érzem, hogy fontos neki, érdekli amit mondok, a véleményemről is kérdez stb.

2018. máj. 28. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Mégis mit akarsz csinálni amitől beindulna, ha amúgy nem indul be??

Amúgy meg egszerűen légy vele nagyon kedves és előzékeny, mindig beszélgess vele ha látod, kérdezgesd,mesélj magadról.Nem egy bonyulolt dolog.

A szexi rucikat meg a dekoltázs nyitvahagyást nyugodtan felejtsd el. Vagy észre sem veszi,vagy ellenszenves leszel tőle. A nők nem pasik.

2018. máj. 28. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak jelek. pl. mindig örül ha meglát. Nem arra gondoltam, hogy közönséges ruhában fogok pózolni, de szerintem tetszene neki, szexisen öltöznék. Bár nem tudom más nők, hogy gondolkoznak, de nekem tetszik egy szexi dekoltázs egy nőn.De te még biztos fiatal vagy.De érzelmekre gondoltam elsősorban.
2018. máj. 28. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Kamu gyanús....
2018. máj. 28. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

tegnap 21:37

Szerintem is...

2018. máj. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!