Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek a kis vagy a nagy mell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a kis vagy a nagy mell tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá ha a kismellű barátnőtök megakarná nagyobbíttatni a melleit?

A kategóriát figyeljük, csak leszbikus, illetve biszex lányok véleménye érdekel.

2018. máj. 15. 23:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Annyit szólnék a dologhoz, hogy nekem tökéletes kis mellekkel is, hiszen az embert szeretem. Tudtára adnám, hogy így is gyönyörű, és nem kell magán semmit sem változtatni.

Persze az ő döntése magának kell, hogy tetszen...de azért hogy nekem jobban imponáljon, azért felesleges.

Volt már kis illetve nagy mellű barátnőm is.. és egyiket sem a mell mérete fogott meg először :)

19/L

2018. máj. 15. 23:57
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Kis :)

24/L

2018. máj. 16. 00:24
 3/21 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nem én akarom megnagyobbítattni és nem is a párom :) Csak érdekelne ez a dolog.

Mindketten kismellűek vagyunk és (nekem legalábbis) így tökéletes.

De mi van akkor ha valaki nincs megelégedve önmagával? Mit szólhat hozzá a párja?

2018. máj. 16. 00:32
 4/21 anonim ***** válasza:
35%
Nagy mell. Izgató, ha kisebbségi komplexusom van mellette.
2018. máj. 16. 03:20
 5/21 anonim ***** válasza:
Kicsi, formás.
2018. máj. 16. 08:05
 6/21 anonim válasza:
0%
Nekem nagy
2018. máj. 16. 10:14
 7/21 anonim ***** válasza:
Csak a kosi tetszik.
2018. máj. 16. 11:03
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

Kicsi, vagy közepes (A,B,C kosár), a nagy mellek nekem nem jönnek be.

Csak akkor engedném neki, ha nagyon formátlan lenne. Ha "alma" mellből akarna "sárgadinnyét", akkor igyekezném lebeszélni róla, tök természetellenesen hat.

28N

2018. máj. 16. 14:23
 9/21 anonim ***** válasza:

A kicsi jobban tetszik.

Egyetértek a nyolcassal, szerintem is természetellenes, inkább legyen kisebb, szerintem ezért nem éri meg megműttetni.

2018. máj. 16. 14:30
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

Nekem mindegy, ha kicsi, ha nagy, ha lóg, ha feszes, csak természetes legyen!

Nem vagyok odáig a szilikon mellekért.

16/L/L

2018. máj. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!