Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jöttetek már össze innen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek már össze innen valakivel?

Figyelt kérdés
Minden sztori érdekel.

2018. máj. 15. 11:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Három lánnyal is:)
2018. máj. 15. 22:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy barátság és egy majdnem kapcsolat jött eddig itt össze(kiderült hogy a lány nemis annyira biszex mint hittem.)
2018. máj. 15. 23:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem, és nem is tartom valószínűnek a jövőben sem. Nem is küldtem senkinek sem privátot és kétlem, hogy kapok is, főleg ilyen indítékkal.

24F, csak azért, hogy nehogy írjanak. :D

2018. máj. 17. 09:12
 14/20 Dorin_P ***** válasza:

Csak én vagyok olyan nyomi, hogy én itt sem tudok ismerkedni? 🙄 nem értem, hogy akik itt ismerkednek, hogy csinálják...

L/24

2018. máj. 17. 09:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Dorin; egymásra írunk, beszélgetünk. Ilyen egyszerű.
2018. máj. 17. 09:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy az is csak pár hétig tartott 😂21bi/l
2018. máj. 18. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is itt ismertem meg a volt barátnőimet és még sok más lányt is akivel barátok lettünk, szóval abszolút nem lehetetlen :)
2018. máj. 19. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha valaki szeretne ismerkedni, az bátran írhat. Én itt ismertem meg az első barátnőmet,akivel kb két évig voltam együtt.

20/l/l

Ha nem is ismerkedni,de szívesen barátkozok is,beszédes vagyok

2018. máj. 21. 00:54
 19/20 anonim válasza:

Itt a gyakorin ismertem meg az első barátnőmet, még 2014-ben. Elkezdtünk itt dumálni majd folytattuk facebook-on, Skype-on. A probléma ott kezdődött, hogy 300 km-re laktunk egymástól, külön országba. Hamar belészerettem, életem szerelme volt. 5 hónapot tartott, de másfél évembe került, hogy végleg elfelejtsem. Én akkor voltam majdnem 18, ő meg 2 évvel volt nagyobb nálam. 3x jött el hozzám, 300km-ról, más országból, egyedül. Ezért hálás vagyok neki. Életem szerelme s életem legjobb szexuális élménye volt. Őrülten szerettem, szerintem ő is szeretett egy pontig, mert ha nem, nem utazott volna annyit miattam, szexelni talált volna ott is valakit. A MI történetünk reggelig tartó beszélgetésekkel kezdődött, és reggelik tartó bőgésekkel fejeződött be. Sose fogom elfelejteni mi történt köztünk. Kár, hogy megcsalt.

Ennek már több mint 4 éve. Egy szép és tanulságos fejezet volt az életemben. Megtanított nem naívnak lenni. Rájöttem milyenek az emberek. És örülök ennek. Abban az 5 hónapban rengeteg csodálatos dolog ért, és mégtöbb rossz dolog.

Alap. :)

21 L/L

2018. júl. 3. 19:21
 20/20 anonim válasza:

nem, még soha. Barátnőm sem volt még :/

valaki írhatna :DD

16/L/L

2018. okt. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!