Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már össze innen valakivel?
Nem, és nem is tartom valószínűnek a jövőben sem. Nem is küldtem senkinek sem privátot és kétlem, hogy kapok is, főleg ilyen indítékkal.
24F, csak azért, hogy nehogy írjanak. :D
Csak én vagyok olyan nyomi, hogy én itt sem tudok ismerkedni? 🙄 nem értem, hogy akik itt ismerkednek, hogy csinálják...
L/24
Ha valaki szeretne ismerkedni, az bátran írhat. Én itt ismertem meg az első barátnőmet,akivel kb két évig voltam együtt.
20/l/l
Ha nem is ismerkedni,de szívesen barátkozok is,beszédes vagyok
Itt a gyakorin ismertem meg az első barátnőmet, még 2014-ben. Elkezdtünk itt dumálni majd folytattuk facebook-on, Skype-on. A probléma ott kezdődött, hogy 300 km-re laktunk egymástól, külön országba. Hamar belészerettem, életem szerelme volt. 5 hónapot tartott, de másfél évembe került, hogy végleg elfelejtsem. Én akkor voltam majdnem 18, ő meg 2 évvel volt nagyobb nálam. 3x jött el hozzám, 300km-ról, más országból, egyedül. Ezért hálás vagyok neki. Életem szerelme s életem legjobb szexuális élménye volt. Őrülten szerettem, szerintem ő is szeretett egy pontig, mert ha nem, nem utazott volna annyit miattam, szexelni talált volna ott is valakit. A MI történetünk reggelig tartó beszélgetésekkel kezdődött, és reggelik tartó bőgésekkel fejeződött be. Sose fogom elfelejteni mi történt köztünk. Kár, hogy megcsalt.
Ennek már több mint 4 éve. Egy szép és tanulságos fejezet volt az életemben. Megtanított nem naívnak lenni. Rájöttem milyenek az emberek. És örülök ennek. Abban az 5 hónapban rengeteg csodálatos dolog ért, és mégtöbb rossz dolog.
Alap. :)
21 L/L
nem, még soha. Barátnőm sem volt még :/
valaki írhatna :DD
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!