Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen jelei vannak annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak annak, hogy egy nő leszbikus vagy biszex?

Figyelt kérdés
31 évesen egyre jobban azt érzem, hogy nem tudom tovább titkolni, hogy a nőkhöz is vonzódom. Évek óta nem volt heteró párkapcsolatom sem mert általában a nők jobban vonzanak. Van még esélyem ismerkedni nőkkel szerintetek? Ti hol ismerkedtek? Miből veszitek észre hogy egy nő leszbi vagy biszex?
2018. máj. 8. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
16%

En felismerem oket, utcan is...nem tudom, zsibong a gerincem...( leszbikusokat), de biszexeket nem ismerem fel....

40N

2018. máj. 8. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
#1: Már bocs, de ha ennyire sasszemed van, akkor miért nem osztod meg a meglátásaidat a kérdezővel? Attól ő nem fogja felismerni őket, hogy neked zsibong a gerinced... :)
2018. máj. 8. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
42%

Keresik a szemkontaktust veled,

Jarasuk meghatarozo ( hatarozottabb, sugarozza az egyeniseget, magabiztossagot)

Rovid a kormuk

Ha megtudsz vele szemelyen ismerkedni : celtudatosabbak, fuggetlenebbek, sikeresebbek ( hiszen nincs mogottuk a ferfi aki eltartja)

Sztereotipiakat nem irok, ( rovid haj, kockas ing), hiszen nekem is noies baratnoim voltak ( en is az vagyok).

2018. máj. 9. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 36 vagyok és nekem sem volt régóta kapcsolatom férfivel, és azt hiszem a nők most már jobban vonzanak. Nőies vagyok és nem tetszenek a férfias kinézetű nők. Nem tudom én sem hol lehet ismerkedni és meg sem tudom állapítani, hogy valaki esetleg biszex lenne.
2018. máj. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!