Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Közel 30 éves nők vagy afelett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 30 éves nők vagy afelett! Miért ismerkedtek 20-24 éves lányokkal?

Figyelt kérdés
Nem megy a saját korosztályból az ismerkedes !?
2018. máj. 7. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Én egy 30 körüli nőt sem ismerek akik 20 éves gyerekekkel kezdene. És én sem kezdenék velük a halálos ágyamon sem. Minden korosztályban megy az ismerkedés,de én a 30-40 közöttieket preferálom.

30/N

2018. máj. 8. 08:24
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

A 24+4, +5 az felénk is 28, illetve 29.

De ezek szerint lehet Ilike néni tanított rosszul. :D

2018. máj. 8. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

8:24:

Kérlek ne sértegess másokat azért mert 10 évvel később sikerült születniük mint te! És nem mond hogy ez csak a véleményd mert igen is sértő (Vagy esetleg magázódást is elvársz?)

Kérdező:

Van aki dolgozik, vett saját fizuból kocsit, (nem, nem vadi újat) bérel lakást magának, eltartja magát, inteligens, szellemileg is érett ennyi idősen már. És aki ilyen (de az anyaigiak persze nem is lényeg) azzal miért ne lenne jó dolog kezdeni ha egyszer kedveli az ember. Fiatalok, tele vannak élettel, szépek, aranyosak. Bár én egyik korosztályhoz sem ragaszkodom, ezerszer inkább egy 20 éves mint az akihez fentebb szóltam. De nem hiszem hogy ez túl nagy tendencia lenne, inkább csak vannak akiknek épp így jön össze.

2018. máj. 9. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 22, pàrom 29. Én egyetemre jàrok és közben dolgozom, pàrom évek óta dolgozik.

Egyébként én kezdeményeztem a dolgot! :)

2018. máj. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!