Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan és hol ismerkedtek nőkkel és lányokkal?
Rengeteg szép fiatal lányt és középkorú "puma" nőt látok. Rájuk nézek, ők vissza aztán el néznek valamikor, majd én is.
A lényeg, hogy el sem tudom képzelni, hogy ők észlelnek engem, de általàban csak a nyálam csurgatom.
Változni akarok.
Hogyan menjek oda lányokhoz és nőkhöz, azzal a céllal, hogy jobban megismerjem őket testileg, lelkileg vagy akár mindkettő módon.
pl. munkahelyen: (màs szektorban dolgozó).
"Ne haragudj, nàlatok mindenki ilyen szép? Mert akkor àtmegyek hozzàtok." gagyinak tűnik.
Azon férfitàrsaimat kérdezem elsősorban, akik ténylegesen rájöttek valamire, s nem magamfajta szűz bölcsek hozzászólásaira vagyok kíváncsi.
Külsőleg jól nézek ki és magabiztos vagyok, de a csajozàsos analfabetizmusom mégis szűzen tart. :D
Csajok és nők, akik nyitnànak egy huszonéves felé, Ti is írjatok bàtran!
23/F
Röhej hogy fiatalon az ember mennyi sanszot hagy ki.
Egy férfi néha lassan készül el.
Egy F.
Én már negyven évesen ott tartok hogy leszarom a nőket, most nyílván nem csak úgy hanem mert volt szerencsém ennyi év alatt kiismerni őket mekkora egy nulla számító érdek senkik!
A te korodban én is azt hittem megváltom a világot,de NEM ez nem így van a valóság más.
Ennyi évesen már mondhatom sármos lettem és észre is vettem hogy sok nőnek megakad rajtam a szeme,de tudod mit élvezek? Hogy közömbös vagyok feléjük amit éreztetek velük.
Amit anno kaptam huszon harminc évesen az egy 0-a, azt adom most vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!