Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak komolyan venni az idősebb nők?
Én egy honap múlva leszek 22, a barátnőm 27 eves, es egy eve vagyunk egyutt.
A baráti társasága es o is mindig mondja hogy annyival komolyabb es érettebb vagyok a koromnal. Minden tokeletes a kapcsolatunkban, a lelki es testi resze is, illetve szinte a kapcsolatunk elejétől kezdve egyutt is élünk.
Szemelyiségfuggo is hogy ki mit tekint érettnek az o reszerol, lehet hogy neki voltak olyan eszrevetelei a te megnyilvanulasaidban, ami neki gyerekesnek hatott.
Nalunk annyival egyszerubb a tortenet, hogy a párom pedagógus, igy Napközben neki kell lennie a határozott, felnott szerepben, de otthon elengedheti magát, sokat szoktunk bohóckodni, pofakat vágni, csikipartizni, hulye hangon beszelni, stb.
Meg is lepődtem, hogy magamat teljesen infantilisnek tartottam sokaig, es a mai napig is vannak ilyen "lemegyek kisgyerekbe" idoszakaim, de mindketten élvezzük az ilyen pillanatokat. :)
Olyan barátnőt keress, aki észreveszi, ertekeli es szereti a korodbol adódó gyermeki éretlen pillanataidat, de mindemellett megleli az érett, fiatal felnőtt gondolkodasodban azt, amit elismer, amivel azonosulni tud. :)
21/l/l
Bp.
33 éves vagyok, és olyan 14-15 éves korom óta vonzódom a nőkhöz is, bár sosem volt semmilyen kapcsolatom nővel. És engem is mindig a 10-15 évvel idősebbek vonzottak. Most is inkább a 40-45 éveseket veszem észre.
Átérzem a helyzetedet, de most, hogy én vagyok az idősebb korosztály (pl. számodra) én is azt mondom, hogy 21 évessel nem tudnék semmilyen (se komoly, se testi) kapcsolatot elképzelni. Tökmindegy, hogy érettebb vagy a korosztályodnál, majd ennyi idősen Te is látni fogod a különbséget.
Szerintem 21 és 31 közt nincs akkora különbség. Felnőtt emberek. Na bumm. Látott már ennél nagyobb korkülönbséget is a világ.
Ne keseredj el, kérdező. Azért mert speciel az a 32 éves ezt mondta, simán lehet, hogy eljön az életedbe egy idősebb nő, akinek te leszel az igazi. Nem kell ezt így lekorlátolni, hogy "na, márpedig én csak xy-korúakkal jövök össze".
Okozhat még meglepetést az élet, mindenkinek.
Nekem is először ezt mondta, nálam 10 évvel idősebb nő a te korodban. Aztán addig tepertem, hogy több évig tartott a kapcsolat.
Utána is és jelenleg is idősebb nővel vagyok, bár tegyük hozzá, nekem is már közel a 30 és nem vágyom fiatalabbra.
Egyik pl azért, mert sokban benne van a versenyzés a másikkal szemben, amit a korkulonbseg miatt nem tud leküzdeni.
Másik pedig az egzisztenciális háttér. Amíg a sok huszon éves anyánál lakik, esetleg suliba jár vagy még életébe nem dolgozott, vagyis 0-ról indul az életet nézve, addig egy érett, idősebb nő már régen túl van ezeken, sőt, akár magasabb beosztásban is van.
Én is meguntam egy idő után azokat, akik nem tudtak vagy nem akartak elszakadni a szülőktől, esetleg a munka volt büdös a számukra.
Szerintem ezek érhető indokok. De természetesen embere válogatja és nem kell általánosítani, de olyan kevés ez, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!