Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Budapesten van valami leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten van valami leszbikus kávézó, bár vagy valami?

Figyelt kérdés

Hol lehet lányokat találni? :D

22/L

2018. ápr. 24. 12:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

En se ertem a kilencest...

Ha kinevezunk egy helyet, akkor az egyedulalloak is nagyobb esellyel mennenek oda...vagyis ha valakit leszolitasz, ismerkedni, beszelgetni egy ital mellett, nagyobb valoszinuseggel nem egy heterot fogsz ki... csak nyerhetunk vele...

( de gyorsan,mielott torlik a topikot, holnap reggel...)

🤣

2018. ápr. 24. 21:35
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
0%-ban hasznos a valaszom ,csak azert mert leirtam,hogy anyagilag nem lehetseges amit mondotok😅
2018. ápr. 24. 21:55
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Azért 0%-ban, mert nem érted, hogy itt a többiek nem egy helyet akarnak kibérelni vagy valami, hanem egy helyre megbeszélnek találkozót, és akkor a többi lány is oda fog menni aznap arra a helyre. Szóval, hogy kb minden héten más-más helyet jelölnek ki, hogy találkozzanak.
2018. ápr. 24. 22:00
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Ember, miért nem érted meg h nem megvenni és csak leszbikusok-meleg számára fentartott helyet akarnak? Megbeszélik neten hogy mikor taliznak és ha valaki el akar menni akkor elmegy, ha nem meg nem. Ennyi. Hagyd már ezt a hülyeségedet h anyagilag nem megoldható 😂

Egy szimpla találkozóról van szó csak!

2018. ápr. 24. 22:02
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Akkor meg ti is olvassatok el a kerdest,mert ku®va konnyu belem kotni,de a kerdes arrol szol,hogy van e ilyen hely !

Ti meg azt magyarazzatok,hogy lehetne kinevezni egyet,ami mar teljesen mas tema.

Fogalmazhatnatok egyebkent is normalisan ,mert abbol ,hogy "kinevezni" nem kiveheto,hogy mit is akartok . Aztan meg engem b∆szogattok ,ha nem ertem ,hogy mi a bajotok.

Talalkozot erre alkalmas facebook csoportokban is meglehet beszelni,nem ?

Azonkivul abban sem vagyok biztos,hogy azzal ,hogy a helyek neveit leirtatok nem sertettetek semmifele szabalyt az oldalon. (Ha mar igy kotozkodos hangulatban vagytok🙂)

2018. ápr. 24. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te vagy itt az egyetlen akinek nem egyértelmű ez a kinevezős dolog. Úgy látom mindenki másnak leesett.

Egyébként nekem is tetszik az ötlet, csak sajna dolgozom aznap.

2018. ápr. 24. 22:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Negyes vagyok.

:)

Szovegertessel volt problema.:)

Ha lap aljara megyek, akkor sorban automatikusan dobja fel a rendszer, hogy hol van kavezo/bar Siofokon, Nyiregyen...barhol....

Mondom,inditottam ilyen topikot,de toroltek.

FBn meg nincs mindenki rajta.

En nem egy adott datumra gondoltam( talalkozo datumara), hanem,hogy egy kavezot/kocsmat kijelolunk Budapesten...ha lennenek pro-aktiv videkiek, beirhatnak ok is ide,hogy mi legyen ez Debrecenben/Siofokon,stb....

Nem tudom mennyi a topik olvasottsaga, de ha rogzul az emberekben hogy X kavezoban/barban nagyobb esellyel tallakozom leszbikussal,akkor mar megerte...es oda mernek majd menni a masikhoz, ha latnak egy egyedulallo not a kavezoban....

2018. ápr. 25. 06:21
 18/23 anonim ***** válasza:
11%
De azert abban kiegyezhetunk,hogy a fb-t tobben nezik mint a forumokat/gyk-t.
2018. ápr. 25. 07:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem pontosan értem, miért törölnék ezt a kérdést, bár mostanában némely adminisztrátornak is jelentős szövegértési deficitje van, úgyhogy lehet. De én nem látok benne semmi szabályelleneset, ráadásul hetente legalább négyszer kérdezik meg ugyanezt, hogy hol lehet ismerkedni.

A 0%-ot gyűjtő válaszolótól viszont érdeklődnék, hogy ha valaki megkérdezi, hogy hol a legolcsóbb a narancslé, akkor törvényellenes üzletneveket írni? Akkor mit írjunk? Téridő koordinátákat?

Továbbá ha emberek bármilyen csoportja megbeszéli, hogy mostantól egy bizonyos kávézót fog látogatni, azzal csak a forgalmát növeli egy helynek, ez lesz az egyetlen gazdasági hatása, ettől félted a tulajdonost?

"Kinevezni" az pont NEM azt jelenti, hogy létrehozni, hanem egy már létező helyet megjelölni (kijelölni) valamilyen célra. Miért ne vehetne egy olyan kreatív fordulatot a diskurzus, hogy ha NINCS ilyen hely, akkor nevezzünk ki egyet?

A Gyakorinak meg van egy olyan előnye a fésszel szemben, hogy nem nyilvános mindenki számára a teljes személyazonosságod tokkal-vonóval. Hidd el, ez sok embernél fontos szempont partnerkeresésnél.

Az meg, hogy egy ilyen egység csak a saját környékét szolgálja ki, maximum egy menzára érvényes. Az emberek sok-sok kilométert képesek utazni azért, hogy eljussanak egy jó étterembe vagy egy híres kávézóba. Akkor pont egy ilyen lenne kivétel? A leszbikus nőknek semmilyen dedikált találkozási/ismerkedési helyük nincs, ez egy akkora fehér folt a piacon, hogy még másik városba is elutaznának, ha lenne ilyen lehetőség. Magamat is beleértve!

2018. ápr. 26. 23:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#19 végre valaki aki leírta a tutit. 👍
2018. ápr. 27. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!