Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegbarát helyek Nyíregyházán?
van ilyen?
szerintem nincs, elég jól ismerem a helyet, de azért megadok egy lehetőséget annak, hátha én tévedek és mégis tudtok valamit.
előre is köszi a segítséget!
ma 08:56
Nem értem, hogy akkor mit keresel itt, ha csak beszólogatni vagy képes!
A kérdezőnek pedig szintén azt tudom mondani, gyakran járok Nyíregyre, külön ilyen helyet nem igazán ismerek a városban, ahol homoszexuálisak és leszbikusok összejönnek, vagy találkoznának.
Látni én is látok ilyen párokat az utcán, a Korzóban, de ilyen helyet nem igazán ismerek.
L/L
(mobilról írok így időigényes az ékezetek használata, de tudom, hogy sokakat ez zavar így előre elnézést kérek)
a párommal lassan 2 eve vagyunk egyutt... lany-lany paros vagyunk, es ot elegge zavarja az, hogy nem fogom meg a kezet az utcan. megertem, de o meg nem tudja elfogadni, hogy ha ramnez egy ember mar azt keresem magamon mi kivetnivalo van a rihazatomban (pedig nem oltozkodok furan) szoval engem az ha megneznek elegge erzekenyen erint. viszont megis jolesne neha kivinni a kapcsolatunkat a 4 falon kivulre...
ezert kertem a segitsegeteket. meg szivesen ismerkednenk parokkal, vagy egyedulallokkal, akik kicsit olyanok mint mi. persze vannak ilyen barataink de nem helyben, es jolenne neha kimenni osszeulni iszogatni anelkul, hogy jonnenek a beszolasok h "lanyok, bevesztek harmadiknak?" vagy a rosszabbak mikor mar kur**anyaznak xd
de sajnos nincsenek ilyen helyek itt nyiregyhazan. viszont jolenne kinevezni mar egyet !!! :D
"a párommal lassan 2 eve vagyunk egyutt... lany-lany paros vagyunk, es ot elegge zavarja az, hogy nem fogom meg a kezet az utcan. megertem, de o meg nem tudja elfogadni, hogy ha ramnez egy ember mar azt keresem magamon mi kivetnivalo van a rihazatomban (pedig nem oltozkodok furan) szoval engem az ha megneznek elegge erzekenyen erint"
Sok boldogságot nektek! :)
Egyébként meg merjétek felvállalni egymást az utcán, nyugodtan mehettek kézenfogva és ne figyeljetek mások negatív megjegyzésére! :)
Ezzel csak magukat minősítik le :)
L/L
én 21 barátnőm 25
miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!