Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juthatok leghamarabb hétvégén eseményutáni tablettához Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Maximum még a hétfő fér bele2017. okt. 1. 11:18
1/11 anonim válasza:
Valami más meg nem fért bele a gumiba, ugye?
2/11 anonim válasza:
Nálunk van ügyeletes gyógyszertár, ami hétvégén is nyitva van. Felteszem, ilyennek Nyíregyházán is kéne lennie.
3/11 anonim válasza:
A gyógyszertárral még semmire nem megy. Vényköteles brutál gyógyszer. Esetleg "sima" orvosi ügyeleteskell elmenni, hátha felírják. De sok jóra ne számíts.
Hol tart a ciklusod? Mikor nőttmeg legut9bb, menyire szabályos a menstruációs?
4/11 A kérdező kommentje:
A ciklusom utolsó előtti napja volt.kb szabályos,28 napos a ciklusom
2017. okt. 1. 11:42
5/11 anonim válasza:
Kb két évvel ez előtt mi csak bementünk a kórházba, nőgyógyászati rendelés és felírták. Megkérdezték mi történt, kiszakadt, vagy eleve nem volt és gondolom az alapján, elég bunkó nő volt, de hát Nyíregytől mit vár az ember....
6/11 anonim válasza:
"de hát Nyíregytől mit vár az ember..." Akkor nem csak borsodban hívják őket úgy, hogy nyíregyi tirpákok? :D
7/11 anonim válasza:
Én anno a kórház nőgyógyászati részlegén kértem receptet. Vizsgálás nélkül kiadták, csak a Taj kártyám kellett nekik
8/11 A kérdező kommentje:
Elmentem a sürgősségi nőgyógyászatra és elküldtek hogy oldjam meg ahogy szeretném mivel még nem vagyok 18 éves
2017. okt. 1. 17:26
9/11 anonim válasza:
Milyen kár, hogy pont az ilyen felelőtlen dugások miatt szüli túl a társadalmak agyatlanabb/fejletlenebb része az értelmesebb részét.
10/11 anonim válasza:
Nyíregyházán lakom ha beléd elvezhetek én is adok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!